Busra2089 seho Göğüsünüz sert olmaması sütünüzün olmadığını göstermez. Belli bir süre sonra göğüsler terbiye oluyor benim göğüslerim hiç sert değil mesela sabahta akşamda ama çok şükür sütüm var.
seho Busra2089 git gide sağ göğsümden sütüm azalıyor gibi bu konuyu az önce eşime danıştım bana dediği tek şey sürekli sol göğsünü cocugun emmmesini sağlarsan tabiki sağ göğsünde sütün azalır 😓
Busra2089 seho Tek göğüs emerse evet diğer göğüste süt azalır. Arz talep gibi düşünün. Talep ederse o kadar süt olur yani emerse. Ben mesela diyelim ki sağ göğüsümü verdim o an bıraktırıp sola geçmiyorum emmeyi bırakana kadar sağ göğüs devam ediyorum ama bir sonraki emmede muhakak sol göğüsümü veriyorum. Ve sağa hiç geçmiyorum bu şekilde bir sorun yaşamadım.
OzgeSyr_ seho bende de oldu aynısı 22 gunluk lohusayım 1 hafta once ateslendım goguslerimi sağamadıgım ıcın sol goğsum azaldı yarı yarına
seho OzgeSyr_ napıcaz boyle 🥺zaten sütüm azdı mama takviyesi yapıyordum sütüm kesilirse bebeğimin saglığı acısından korkuyorum. Şuan da siz tek göğüs mü emziyorsunuZ?
OzgeSyr_ seho işin kotu yanı ben emzıremıyorum da emmıyor gecen bır ıkı kez kaptı oyle emzırdım bugun yıne emzıremedım sağıp verıyorum mama verıyorum, oyle duruyo tek goguste napcam blmıyorum cok ıstıyorum emzırmek ama sanırım lohusa depresyonundayım ağlıyorum sık sık enerjımı veremıyorum emzırmeye calısmaya
Littleboys seho benimde öyleydi 4 Aylik bebeğim ilk zamanlar iki mememi de emiyordu sonra sağ gogsumu hiç almamaya başladı haliyle emmidigi göğsümde süt daha çok tek göğüs emziriyorum şu anda gelişimi de gayet iyi ama ikisinide tutturmaya çalışın yada uykuda verin ben çok pişmanım şuan gogsumu biri büyük biri küçük kaldı süt ksilmiyor ama diğeri kadar çok değil yinede süt geliyir
Amineeem seho kuru dut ye canim bol bol günlük dereotu,soğan , rezene çayı ,bestlak damla kullan sütün cogalicak,yediklerine dikkat et faydasını görürsün
seho Busra2089 ya bende önca sağ yada sol veriyorum kendiliğinden bırakana kadar veriyorum bırakıyorum ac diğer göğsümü veriyorum ama suan bile sol göğsümü ilk verdim midesi bulanıyor gibi yapıp içten emmedi mecbur sol göğsü verdim 😓