Sara1904 Kızlar anne sütü ile bir kaç günde bir 90 cc falan alerji maması veriyorum kakasını hergun yapmasa da yaptığında pipisine bile bulaşmış bir vaziyette mukuslu oluyor. Rengi hardal ama full mukus ksn testi negatif çıktı alerji için ama ben sıkı diyetteydim şimdi sadece süt ürünleri var diyetimde buna rağmen gecmıyır mukus bir zararı olur mu sizce neye alerjisi var bilmiyoruz 4 aylık
Hhgg Sara1904 meme reddi huzursuzluk hırıltılı nefes kakada kan ve egzama gibi bir durum yoksa mukusu çok kafanıza takmanıza gerek yok. Bu arada bebeğim alerjik diyet yapmadan önce bu saydıklarımın hepsi vardı
Quadera Sara1904 tek başına mukus olunca önemli değil demişlerdi. Benim kızımda da öyle. Sıkı diyete rağmen mukus geçmiyor. Alerji doktorumuz kan yoksa sorun yok demişti
Sara1904 MelisaGoktugMommy nerdeyse 3 aydır diyetteyim yumurta vs de yemiyorum seytın ekmekle besleniyordum şimdi şimdi yemeye başladım et falan mukusun çok bir zararı yoksa kafaya takmak istemiyorum
MelisaGoktugMommy Sara1904 simdi canim mukus olayina cok takilma kan olmadigi surece doktorlarda boyle diyorlar genelde. Benim iki cocugumda alerjik kizimin bir yasinda gecti oglum 6 aylik bizde alerji mamasi kullaniyoruz :/
Sara1904 MelisaGoktugMommy bizde bi süre kan çok oldu şimdi de belki vardır ama çok fazla kaka yapmıyor dikkat edeyım ettıhımde de belki ben göremıyorum egzaması geçti gibi ıkıncı ayında olmustu
Mrvrdgntnc 7 aylık bebeğim ve doğduğundan beri mukuslu kakası. Kanlı değilse egzaması yoksa ciddi sancıları ve ağlaması yoksa kafana takma. Alerji testi falan hiç yapmadık diyette yapmadım. Anne sütü alan bebeklerde mukuslu kaka normal. Ve hatta iyi birşeymiş. Ek gıda döneminde alerji yapmadı hiç bir besin çok şükür.
Sara1904 Mrvrdgntnc yani bizim de testlerde çıkmadı salak gibi çok katı diyetler yaptım şimdi attık yemeye başlıyorum çünkü olmuyor bebeğime de faydalı olamıyorum gibi hissediyorum
Fatmamelihdursun Mrvrdgntnc bizim de mukus var diyet yapacağım baktım geçmiyor test yaptırırım baktım oo da olmuyor ben de kafaya takmam anne sütü veriyorum sütüm tazyikli geliyor.
Sara1904 Hhgg bi süre oldu bunlar bazen oluyor bazen olmuyor anlayamıyorum ama kaka hiç düzelmedi hep mukus
asmom_ Hhgg merhaba benim bebeğimde mukuslu kakası sadece anne sütü alıyor aşırı huysuz ve ıkınması çok fazla doktor kolik dedi ama mukusu farketmediğim için söylememiştim egzama vs yok doktoro götürmeli miyim sizce kontrolü 1 ay sonraydı 52 günlük bu arada
SunnyG Sara1904 ilginç. Çünkü benimki de mukuslu yapıyor ve doktor eğer anormal kusma, ateş, kakada kan yoksa alerji var diyemeyiz, mukus tek başına bir şey ifade etmez dedi.
Haffuse 6 aylik ve ek gidaya vasladigimiz halde, mukus gecmedi… Mukusa takilma, huzursuzluk gaz kan gibi sikayetler balarsa, o zaman alerjen yemişsindir… Testler zaten guvenme, dogruluk payi yok🤗
Sara1904 Haffuse ay sen beni hatırlarsın belkş mahvoldum diyetten peki kandan kasıt bir damla da olsa mı çünkü aman aman görmedim suan
Sara1904 Haffuse huzursuzluğu yeni başladı 4. Ayında ama ben ameliyattı anesteziydi falan dıye düşündüm sureklı gazdan uyanıyor sab sımplex e başlıyorum bugün
Hhgg asmom_ ben defalarca gittim kakasında mukuslu kan gördükten sonra egzaması başladı. Ondan önce aşıtı huzursuzdu ve sakinleştirmek çok zordu emmek istemiyordu 3 ay ayakta sallana sallana emzirdim süt alerjisi varmış. Bebeklerde en yaygın olanı süt ve yumurta alerjisi isterseniz sırayla birer hafta diyet yapın azalmazsa kolikten dolayı yapar.
Mrvrdgntnc Sara1904 ben herşeyi yedim kısmadım dediğim gibi kanlı kaka yoksa egzama yoksa iyi birşey. Anne sütünden tüm besinler bebeğe geçtiği için bağırsakları alışıyor iyi birşey eltimin bebeği de hep mukuslu kaka yapıyor o da 4,5 aylık ve o da sadece anne sütü alıyor
Haffuse Sara1904 diyetinde tam olarak ne var?… sadece sut ve urunleri mi?.. Gecmisler olsun bu arada, ne ameliyati oldunuz?…