Derinsu34 İyi akşamlar beta değerim 8 binden 6 bine düşmüş. Başına böyle bir olay gelen var mı. Çok tedirginim açıkçası. Az önce gittik doktora kalp atışı 6. Haftada ama henüz yok dedi yarın sabah erkenden gideceğim yine.
Batigun Derinsu34 sürekli düşmeye devam ederse düşük yapıyorsunuz anlamına gelir ama bir düşüp bır yükseliyorsa kimyasal gebelik yada dış gebelik olabiliyor. Yinede doktorunuz daha doğru bilgilendirecektir
Balkokum Derinsu34 benimde yüksekten düşüş oldu kimyasal gebelik geçirdim adet ile birlikte ertesi ay üstüne hamile kaldım hayırlısı olsun hakkınızda
MomofGok Derinsu34 benim de ilk beta değerim düşüyordu, kimyasal gebelik olmuştu. Yani kese oluşmuyor sağlıklı bir gebelik olmuyor ama endişelenmeyin kimyasal gebelikten çok kısa bir süre sonra tekrar hamile kalabilirsiniz. Ben kimyasal gebelikten 2 ay sonra tekrar hamile kaldım.
liyamira Boş gebelik olablr canım arkdşmnda öyle olmuştu 13binden 9 bine düşmüştü sonrada düşük yaptı malesef
Derinsu34 liyamira şuan çok üzgünüm doktorda herşey olabilir dedi. Ama korkuyorum da. Rabbim tabikide herşeyden önce hayırlısını versin. Ama çok umutlandım. Şuan kasıklarımda ağrı ve kasılmalar be yerleşme zannettim ama öyle olmayabilir
Derinsu34 Batigun doktorda kesin konuşmadı kalp atışı yok dedi. Yarın sabah gel ayrıntılı bir şekilde bakarız dedi 😞
Batigun Derinsu34 yarın sabah bı gidin bakalım belki bizim bilmediğimiz biseydir. Üzmeyin kendinizi artık hepimiz yaşıyoruz bunu ben de yaşadım Allah gönlünüze göre versin
Zeyn0206 Derinsu34 benim de kalp atışı yoktu değerim yüksekti sonradan düşmeye başladı kürtaj oldum evet zor ama sağlıksız bebekler düşermiş doktorum öyle demişti
Derinsu34 Batigun çok teşekkür ederim. Kendim için değil de aşırı ağrım oluyor. 13 aylık kızım var onunla verimli zaman geçiremiyorum diye çok üzülüyorum.
liyamira Derinsu34 senin elinde olan bişy değil oda Allahtan gelen bişy böyle düşünme iyi olduğunda fazlasıyla ilgilenirsin zaten kızınla bende hamileyim bende aynıyım kızıma yemeğini zor yapıyorum elim ayagım tutmuyor yaşlı gibi ama geçecek 🫶🏻🌸
Derinsu34 liyamira inşallah canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Derinsu34 Gryffindor birisini eğitim araştırma hastanesi ertesi gün diğerini de sağlık ocağından verdik. 3 saat önceden çatal muayenesi oldum. Kalp atışı hala yok dedi doktor. Yarın sabah erken gideceğim işte.
Gryffindor Derinsu34 Merkezler arasında fark olabiliyor yine de çok üzülmeyin bence. Hayırlı haberler alın inşallah. Rahimde kese gördüyse dış gebelik ve kimyasal değildir. Boş gebelik olma ihtimali var
Lylasl Aynı şeyi yaşadım meğer kimyasal gebelikmiş ama sonraki ay hemen hamile kaldım. Sıkmayın canınızı hayırlısı olsun
Lylasl Derinsu34 sağlıklı olmayan gebelik, sağlıksız sperm kese oluşmuyor ve adet kanıyla birlikte sonlanıyor gebelik ağrısız bi şekilde
Marmadal Kalp atışı yok demişsiniz, keseyi görmüş müydünüz? Kese varsa dış gebelik veya kimyasal gebelik olmaz ama boş gebelik olabilir, ya da farklı hastanelerde verilen kanlarda farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Gryffindor Derinsu34 O zaman dış gebelik ve kimyasal gebeliği aklından çıkar canım onlar değildir. 👍🏻 Umarım boş gebelik de değilidr🤲🏻 rica ederim ❤️