cerennaslann Phtc Ayşe ordu online diyetide mevcut☺️ben tatilde ailemin yanındayken gittim herkes çok övünce normalde İstanbul’da yaşıyorum.kendisi Zonguldak özel level hastanesinde görev yapıyor
cerennaslann Ejderhahavva rica ederim ne demek😇 evet çok çok terletiyor ve hareketler çok basit ama etkili ayrıca yaparken hiç sıkılmıyorsun☺️
58vildan ya bunu bende deneyeyim 😊 2 haftada nadıl oldu anlamadım 7 kilo vermişim. bebeğimin 1 yaşına günler kala tüm kilolarım gitti ama biraz daha toparlanmak istiyorum çok teşekkür ederim 😊
EymeninnAnnesii 58vildan merhaba, ozel bir sey yapmadan mi 7 kilo verdiniz? Leslie 3 mile hergun yapiyorum ben de. Herkese tavsiye ederim💜
Balyanakannesiii cerennaslann Deniycem ☺ Doğum kilolarımı verdim ama5 kilo da sonradan tekrar aldım 🤷♀️🤣 İnşallah bende de işe yarar hedef 60😎
Habibeilhan Kızlar ben 4 ay önce sezeryan doğum yaptım leslie bende yapsam dikişlerime zarar verir mi
Habibeilhan Kızlar ben 4 ay önce sezeryan doğum yaptım leslie bende yapsam dikişlerime zarar verir mi
Habibeilhan cerennaslann 4 ay önce sezeryan doğum yaptım benim yapmam da acaba bir sakınca olur dikişler açısından