Kbrbisi28 Su ile yaptigim pirinc unlu mamayi gece termosa koysam sicakligini korumasi icin bozulur mu arkadaslar
Bulutttum Kbrbisi28 ben hiç kullanmadım pirinç unu nasıl yapıyorsunuz pirinç unundan gaz kabız vs birşey yapmadı mı uykusunu etkiledi mi
Kbrbisi28 SeninAnnenBirMelektiYavrm buz dolabinda tutuyorumda geceleri daha tok tutuyor birde son zamanlarda yemiyor birsey diye pirinc unlu yapiyorum bi sorayim dedim tesekkurler ilk bebek olunca danismak istedim :)
Kbrbisi28 SeninAnnenBirMelektiYavrm annem onerdi bana onu biz bebekkken hep onla beslemis bende denedim artik caresiz kalinca
Hilalaaaaaa Pirinç unu yerine daha besleyici bişeyler hazırla bence o sadece tokluk veriyor önemli olan en sağlıklısı diye düşünüyorum
Maviimm Kbrbisi28 yulaf unu denediniz mi onunla mama yapabilirsiniz yulaf unu muz hurma özü çok güzel oluyor
Kbrbisi28 SeninAnnenBirMelektiYavrm patatesi cok seviyor hemen aldirayim onu marketlerde bulamam belki ama manavlarda kesin vardir
Bulutttum SeninAnnenBirMelektiYavrm tatlı patatesi nasıl veriyorsunuz acaba içine birşey karıştırıyormusunuz yoksa sadece haşlayıp ezipte mi bende denicem de bebeğime
SeninAnnenBirMelektiYavrm Kbrbisi28 ben migrostan alıyorum. Büyük migroslarda oluyor. İçi turuncu, havuç gibi
Kbrbisi28 Maviimm sabah yulaf veriyorum aslinda biraz yiyor onu ogutulmus yulaf aliyorum bebek irmikle karistirip onu yediriyorum ama gun icinde birtek sabah yiyor onu diger saatlerde yemek istemiyor birtek kek gibi seyler olursa yiyor
livanurvealpinannesi61 Kbrbisi28 rica ederim ek gıdaya da alışıyorlar zamanla erken acıkmıyor bazı bebekler benim kızım 4 5 saatte acıkırdı alışır inşallah canım
Kbrbisi28 Bulutttum hic bi sorun olmadi bizde 2 yemek kasigi pirinc unu yarim tatli kasigi pekmez yarim su bardagi sut ve yarim su bardagi su bunlari kaynatiuorum yogun kivami oluyo biraz ama
Kbrbisi28 livanurvealpinannesi61 ek gidaya doktorumuz anne sutu kesildigi gibi ufaktan tadinlarla baslayalim dedi normalde 9. Aya kadar cok guzel yiyordu 9. Ayda bi hastalandi ilaclar mi acaba korkuttu ki dedim hatta ama galiba cogu bebek bu zamanda boyle yapabiliyormus dislerimizde cok aci veriyo son zamanlarda yeni cikicaklar var galiba su an 6 tane var ama insallah alisir yemeyede tekrar