Asmiinn Merhaba kızım 4 buçuk aylık dün cici bebe vermeye başladım günde 1 tane mamasina atıyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum yorumlar ve fikirlerinizi almak istiyorum tsk ederim
EmirMom Asmiinn iyi yapmıyorsun tabikide lütfen hiç yapma bunu çok sağlıksız mamada zaten olması gereken doyuruculuk vs var buna neden gerek duyuyorsun ayrıca ek gıdayada bisküvi vs ile başlanmaz
EmirMom cftcdln amaç burda linç etmek değilki bu çok sağlıksız bunu anlatmaya çalışıyoruz zaten mamada gereken doyuruculuk vs var buna hiç gerek yok buda linç sayılmaz sanırım :)))
Deletedmom27337 cftcdln nie doğruyu söyleyince bazı annelere linçci gözüyle bakılıyor 🤷🏻♀️ Cicibebe sağlıklı bişey feğil ve doktorlar önermiyor. İçinde fazla fazla şeker var. Boş kilodan başka bişey yapmıyor. Sizlerin bebekleri için hayır verme diyoruz. Ama linçci anneler bekleniyor diyince de insan ne haller varsa görsün demekten başka bişey demiyor malesef 🤷🏻♀️
Fnd16ege16 Doktorunuz önermediği sürece herhangi bir şeye başlamayın bence…Dr ile eş zamanlı götürün bu süreci 4,5 ay erken ek gıdaya başlamak için.Tadımlara 5,5 aylıkken başlatiyorlar doktorlar.
cftcdln EmirMom linç ekibine denk gelmemişsiniz. Sen nasıl annesin insan değilsin gibi kelimeler bazen havada uçuyor 😂😂
SetenayCo Asmiinn Bebeğiniz cici bebenin içindeki şekeri, karbonhidratı ve yağı sindiremez. Hem ay olarak çok küçük hem de paketli gıda olduğu için ek gıdaya geçmiş olsa bile önerilmiyor. Bence vermeyin. Not: Linççi değilim :)
Duyulurum Asmiinn burada böyle güldüğünüze göre neyin ne olduğunu bildiğiniz belli afiyet olsun bebeğinize şeker pardon zehir.
Asmiinn Yani daha 2 tane verdim ama içim de Bi rahat değil açıkçası neyse bi daha vermim en iyisi sanırım erken dediğiniz gibi
SeninAnnenBirMelektiYavrm Asmiinn canım erken değil yani hiç verme gerek yok. Ek gidaya geçince mis gibi sebzeler yiyecek sağlıklı besinler varken niye cicibebe yesin
incitanesii Asmiinn kabız olur daha çook küçük ve sakın bisküvüyle başlatma ek gıdayıda zamanı gelince. Önce sebze yoğurt vs yoksa hiç bişey yemez tadını beğenmez sebzelerin
Rika Asmiinn neden boyle birseye gerek duyuyorsunuz anne sutu ve mama varken. Illa vermek istiyorum diyorsaniz cici bebeyi kendiniz yapip verebilirsiniz tabi icinde cok fazla alerjen var 4. Aya uygun degil. Once sut urununu denemelisiniz sonra yumurta, bugday alerjisi var mi gluteni denemelisiniz ki cici bebe verebilesiniz. Bir de cok sekerli artik kimse sekerli bir sey vermiyor cocuguna
Lilybal Yani amaç ne onu anlamadım? Hem bebeğinizin ek gıda zamanı değil hem cicibebe ek gıda döneminde önerilen bir yiyecek değil. Kesinlikle vermemelisiniz!! Doktorunuz verin dese dahi o doktoru bile değiştirmelisiniz. Saçmalık