Karacahalime Kızlar kehribar kullanan varmı işe yarıyor mu faydaları neler pek inanmamıştım da eşim almış çocuğa tak diye kullananlar yazabilir mi
cftcdln Karacahalime güvendiğim bir çocuk doktoru tavsiye etmediğini söylemişti. Ama tabi uzmanlar arasında da fikir ayrılığı olabiliyor. Bilemiyorum ben de kullanmadım düşünmedim de hiç.
Dolores Karacahalime bebeklere faydalı mı bilmiyorum. Açıkçası faydalı ise bile güvenli değil. Boğabilir, koparırsa yutabilir minik minik boncuk. Ama 😀 ben takıyorum. İnanarak takıyorum. Belki plasebo etkisi diyenler olabilir ama ben pozitif enerji hissediyorum. Bana iyi geliyor :)
bankacianne34_ Karacahalime inanarak takarsan olabilirliliği yüksek, ben diş agrısı salya vs yasamadım cocugumda etkısı varmı yokmu bılınmez , bogaza degılde ayak bılegıne takmıstım ben
ikizprensesannesi Karacahalime ben ikizler ime kullanıyorum çok faydası olduğunu düşünüyorum rahatlıkla diş cıkardılar ayda bir toprağa gömmek çıkarmak taşların özelliğini yeniliyor ılık suyla hemen yıkayıp kurulayın ben sade e banyo yaptırırken çıkartır geri takarım
Mrym24 Ben kullanıyorum 4 buçuk aylık ağzınin akmasını kesiyor ağrılarına ne derece etkili tabi bilmiom ama bir çok şeye iyi geldiği söyleniyor
Minikprensesinannesi892 cftcdln aa niye tavsiye etmiyor acaba nedenini acikladi mi merak ettim ben de almayi dusunuyorum da 🥰
Lavinia_1 Denizmooom çok haklısınız bende çok inanarak aldım taktım ama zarar verdi benim bebeğim çok Gülen mutlu bi bebek kehribar taktım gün içerisinde ağlamalara başladı çıkardım sustu ertesi gün yine taktım yine ağlamalar huzursuzluklar çıkardım birdaha da takmadım sonra düzeldi kızım eskisi gibi🙏🏻Böyle bi zarar olmuştu bize
Gamze_67 Kızım 14 aylık takıyorum ama bı faydası varmı bilmiyorum uyku desen doğru düzgün yok sakinlik faln da yok 😕
Nur17 4 aydan beri kullanıyorum kızım 1 yaşında. Çok faydasını gördüm. Salyası kesildi, ağrısız diş çıkardı. Ayrıca doğal taşların böyle etkileri olabiliyor. İnanmıyorum diyeni anlarım da zararı var diyenler neye dayanarak söylüyor bilmem
Mmavi Karacahalime plesebo etkisi oldugunu dusunuyorum. Tehlikeli bulmustum uykuda sikabilir cekip koparabilir onun yerine dis toplari vs kullanmak daha mantikli bence tabi🌸
Gmznr2909 Serra_Annesi uyurken çıkartıyorum ben uzun süre sabit durduğu için çok batıyor uyaniyor o yüzden takmıyorum gece sendr istersen gece çıkart rahat uyur
Zeyn0206 Serra_Annesi bize de amcamız hediye etti yeni kullanmaya başladık inşallah faydasını görürüz
Gms-2022 Bursa’da olupta alan varmı arkadaşlar nerelerde satılır ben açıkçası her yere güvenemiyorum kızım konu olunca
Kbra_1992 Gms-2022 ben bursadayım oğlum için e bebekten kolyesini almıştım ben inanıyorum etkilerine şuan azı dişleri çıkarıyo mesela hiç ağzının suyu akmıyo öle huysuzda değil tabi her çocukta aynı etkiyi yaparmı bilmem bursada cumhuriyet caddesinde satan yer var kehribar kolyesini gümüş ve taş evi adı bambi vsr onun tam karşısında
1_nisan Karacahalime çok fazla salyasi akıyordu oğlumun aldım pek inanmamıştım ama gözle görülebilir bir azalma oldu bu kadar etki beklememıştım
Mrym24 Tgb1 kolye tavsiye ediliyor aslında ama küçük bebeğim daha 4 aylık o yuzden bileklik aldım ben