Balkizannesi Mrvvvv bizimki rotarix 2. 4. 6. Aylarda dozları serum fizyolojik gibi bebeğinizin ağzına azar azar sıkarak verebilirsiniz eczaneden soğuk bir şekilde satın alıyorsunuz eğer tedirgin olursanız eczacidan yardım isteyebilirsiniz veya sağlık ocağında ebeye yaptırabilirsiniz ama ihmal etmeyin sakın 🙏🏻
Ask17 Mrvvvv ilk dozu 3.ayda hastanede yaptırdık. Markasımı varmış bide ilk kez duyuyorum doktoruma böyle bişey sormadım
demir1717 Mrvvvv 13 haftalıkken(3 ay) ilk doz yapıldı, sonra 5. Ayda 2. Doz yapıldı. Rotarix di. Hafta söylememin sebebi, rota aşısı bebek doğduktan sonra 14hafta 5 günlük olmadan ilk doz yapılması gerekiyormuş öyle söylenmişti.
Gzdcnrdnz 3. Ay ve 5. Ayda yaptırdım rotarix aldım 2 doz olarak yapıldı. İkinci dozunu dün yaptırdım hatta
Kalimero Ezoli35 kendinizde yapabilirsinz biz ilk dozu kendimiz yaptık. Diğerinide 5. Ayını beklliyoruz ağızdan damla.
Adasibel Biz rotateq yaptırıyoruz. 3. Ve 5. Ayda yapıldı. Bu üç dozluk. Yani son doz da 7. Ayda yapılcak. Şurup gibi içiyor☺️
Kalimero Mrvvvv eczacı buzla beraber verdi evde eve öyle getirdik ertesi gün yapmadan 10 dk önce dolaptan çıkardık ağzına yavaş yavaş verdik çıkanları kaşıkla geri verebilrsinz bi kaç damla boşa gitti ama sıkıntı yok denildi. Nettende video izleyin vardı.
[silindi] Balkizannesi Rotarix 2 doz oluyor yalnız emin misiniz 6. Ayda da olacağına Rotateq var o 3 dozluk