Elif9292 Merhaba hanımlar, herkes bunun reklamını yapıyor, dedileri kadar var mı? Düdüklüm henüz bozulmadı bozulursa bunu denemeyi düşünüyorum, kuru fasülye nasıl 15 dk da pişiyor inanamadım😃
ssari1903 Elif9292 Valla elim ayağım oldu yapıcak bişe bulamayınca tavuk atıyorum 10 dakikada dağılıyor gerçek yani 😂
BeSste Elif9292 ay inanılmaz bir düdüklü eger imkanınız varsa alın. ben schafer 2 li düdüklü kullanıyordum sürekli patlayacak korkusu oluyordu 1saat 40 dkda geceden ıslanmıs nohutu pişiriyordu. artık bıktım fissler 4.5lt vitaquick aldım inanılmaz bişey. et yemeklerim 10 dkda kemikten ayrılıyor, yesil fasulye kavurmadan koyuyorum 7 dkda lokum gibi oluyor. patates püresi yaptım dün 5 dk tuttum yumusacık olmus gelelim geceden ıslanmıs nohuta etle beraber koyuyorum 7 8 dk tutup söndürüyorum oda harika oluyor. kesinlikle imkanınız varsa alın tek pişmanlığım 4.5 lt almak oldu suan cok iyi yetiyor misafirim geldiginde 6 kişilik yemek cıkarıyor ama ilerleyen zamanlarda kullanmak icin 6 lt alabilirmişim sonucta 1 defa alınıyor böyle seyler
bombacimulayim Evet pişiriyor . Bazen unutuyorum işe dalıyorum 5 dakika fazla pişse dağılıyor hep sebzelerim🥲
Subebek21 Evet tam zamanında kapatmazsanız keşkek olurlar😆hem zamandan hem gazdan tasarruf çok severek yapıyorum yemekleri iyi ki Fissler 🙈🤗
Elif9292 Subebek21 teşekkürler, kaç litrelik önerirsiniz, yani keşke büyüğünü yada küçüğünü alsaydım dediniz mi
Subebek21 Elif9292 4.5 TL benimkisi ideal ben hiç bir sorun yaşamadım 3 kişilik bir aileyiz yetiyor bize 🥰
Elif9292 ssari1903 sizinki hangi modeli,kaç litre, ve internetten mi aldınız sorun yaşadınız mı acaba
Kupelikiz_1 ssari1903 ya benim fisslerin kapağı tam kapanmıyor yani ben kapatıyorum çıtlıyor ama kapanmamış oluyor kapağına da bastırıyorum ama buharlar yandan çıkıyor bunun bi yöntemi var mıdır acaba yeni aldım 3 ay falan oldu
ssari1903 Elif9292 ben norma bi mağazadan aldım yeni aldım zaten vitaquick modeli ikili aldm ben 3,5 ltre ve 6 litre olanı. 3 buçul olanı oğlumla kendim için kullanıyorum gün içinde çok rahat oluyor. 6 litreyede kemikli et vs yaptığımda anca sığıyor ikisnide kullanıyorum memnunum ben zaten yeni 1 ay oldu bir aydır elimiz ayağımız oldu
ssari1903 Kupelikiz_1 yandan çıkıyor derken havasını alırken mi yoksa çizgiler çıkmadan önceki düdük kısmından mı
Kupelikiz_1 ssari1903 tencereyle kapağın oturduğu yerden çıkıyor yoğunluk bu sapın tutulduğu taraftan oluyor
Mrvrdgntnc 4 senedir kullanıyorum hala hızına alışamadım. Kuru fasulyeyi 5 dk tutmak yeterli oluyor aslında ama ben olmamıştır deyip biraz daha tutunca baya ezilmiş oluyor 🤣 çok güzel şiddetle tavsiye ederim
ssari1903 Kupelikiz_1 onu bilmiyorum canım servisine götür istersen. Benmki kaynamaya yakın çok minik bir iki fıs düdükten atıyor aradım ama normal dediler.