ezgielis Selin3561 iki kere gecirdim hatta ikincisinde hamileydim 8 aylik. En net belirtisi kafanizi kaldiramiyorsunuz muthis bir halsizlik ve ikincide herhangi bir yere (sirt,bacak vs) vuran agri olmustu ikisindede.
Arsm- Selin3561 8 aylik hamileyken gecirdim feci sekilde bash agrisi kafami kaldiramiyodum, cok hafif bogazim aciyodu ama o bash agrisi felaket bisey… neyse ki 2 gunde atlattim
Selin3561 ezgielis kac gün sürdü peki benım bogazım açıyor kulaklarıma ateş çıkıyor sanki sırtım agrıyor çok sonra agrım bacaklarıma ınıyor halsızlık çok var bas agrım var
Selin3561 zerroya tat koku hariç hepsi bol bol var bende ama 5 6 gündür böyle emın olamadım üşüttüm mü dıye
zerroya Selin3561 bende de tat koku kaybı olmasa bende soğuk algınlığı diye geçiştirirdim belki ama tat koku gidince direk anladım zaten
zerroya Selin3561 Çoğu kişide de sırt ağrısı yaptığı doğru benim abimde de aşırı sırt ağrısı yapmıştı
Selin3561 AIyakusunannesi kac gün sürdü peki benım 5 gün oldu nerdeyse ılk sırt agrısı ıle başladı sonra bogaz agrısı halsızlık
RuyasMom Selin3561 şu an koronayim boğaz ağrısı ve öksürük ile başladı sırt ağrım var eklem ağrıları çoktu kolumu kaldieacak halim yoktu şimdi halsizlik hafif öksürük bide sırt ağrım var
AIyakusunannesi Selin3561 3 gün sürdü bel agrım 1. Gün çok kötüydüm 2 gün baş agrım bel agrım vardı sonra normale dönmüştüm
Mommyishome Selin3561 benim oluyor hem iştahsızım yemedikçe de bulantım oluyor. Stres de yapıyorum o da arttırıyor sanırım bulantıyı