seheriko Mihriiii Çook teşekkürler sayenizde netleştirdim ata aöf tercih edicem ❤️ Dgs çok zor oluyor mu ? Allah kısmet ederse bende uzatıp 4 yıllığa geçmek istiyorum
Mihriiii seheriko yok ben son 1 ay kala sınava son 5 yılın çıkmış sorularını çözdüm. Ösym soru tarzını çok değiştirmiyor. Çıkmış soruları çözer yapamadığınız soruların üstünde durursanız geçersiniz inşallah. Herşey gönlünüzce olsun ❤️
Zlm seheriko evet 4 oturum var biri bı yerde biri bı yerde 😄 adı duymadigim okulla r aynı yere verse ölür bide ille 4 oturumda sınav koyuyolar tek dersim olsa 5 soru 5 soru bölüp her oturuma cagiracaklar yinede. Ama sinavlari o kadar zor değil benim kaldigima bakma ben içindekiler bölümünü bile okumadım
asel_asya61 seheriko AUZEF Çocuk Gelişimi 4. Sınıf oldum. Bazen takıntılı hocalar olabiliyor. Geçirmemek için çok zor hazırlanan sorular oluyor malesef. 2 defa yaşadık. Derslerim çok iyi çalışarak girdim her sınavıma. Ona rağmen bir hoca yüzünden tek ders için büte kalmıştım. Atatürk daha iyi diyorlar ama harçları çok yüksek oluyormuş
bilmisanne Ataaof 2 yıllık bitirdim kesinlikle tavsiye ederim çok kolay sınavlar hep ünite sonu değerlendirmelerden çıkıyor şimdi DGS ye girdim ama AUZEF te var sadece lisans tamamlama mecburen onu tercih edecegim
hulya1406 bilmisanne kaç puan aldınız DGS den.bu sene KPSS denicem sonra DGS seneye inşallah.iki kez girdim bu sene nasıl sorular ve nasıl çalıştınız?
hulya1406 seheriko Marmara ünv tekstil mezunuyum +auzef önlisans çocuk gelişimi mezunuyum.Hiç sıkıntı yaşamadım.Ayrıca kitap basan yerler var kaynak gayet rahat ulaşılabiliyor.Cihat hoca çok iyi bu konuda.Benim bir senem pandemiye,kızımın doğumuna denk geldi ama şükür geçen yıl bitti.
bilmisanne hulya1406 hiç çalışmadım rastgele girdim zaten çalışıyorum gündüz akşam çocuklar vs edebiyat öğretmeni olduğum için Türkçeyi 5 yanlış yapmışım 45 doğru mat de de 5 tane işaretledim 300 aldım sıralamam iyi geldi
AliEmirmoms @“seheriko” ben istanbul üniversitesi sosyal hizmetler kazandım. Kaç yıldır geçemiyorum sınavları aşırı zor yapıyolar, sınav yerini evinden çok uzağa veriyolar sürekli tavsiye etmiyorum. Eskişehir anadolu daha güzel diyolar
asel_asya61 seheriko evet bu dönem çok yükselmiş ama Atatürk Üniversitesinin geçen yıllarda bu fiyatlardaydı. Şuan ne kadar harç ?