Minipekka seheriko ikinci uni olarakta Anadolu tıbbi dokümantasyon yazdım ben çocuk gelişimi ile arasında kaldım ama tıbbi sekreterlik daha ağır bastı atamaları güzel
seheriko Minipekka hayırlı olsun. Evet atamaları güzel. Ama bu sene devlet anaokulu , anasınıfı açılımına bayağı önem verdi. Tahminimce önümizdeki süreçte atamaları tekrar artar
birkovabirbalik Minipekka bende tıbbı sekreterlik istiyorum ama kararsız kaldım çocuk gelişimiyle Birde çok zorlasın istemiyorum ne yapsam 😂
Meteninannesi52 seheriko çocuk gelişim okuyacak bende istanbuli tercih ettim napcaz etcez halletcez başkasına göre zor olan sana kolay olablir insanların yorumlarıyla pees etme:)
Smnl seheriko AUZEF pişmanlıktır. Okul öncesine başlamıştım okuyamadım. Dökümanlara erişmek sıkıntı, sınav tarihini 3 kere değiştirdiler. Acık öğretim öğrencilerinin ulaşabileceği bir birim yok. Anadolu üni süper bu konuda çok profesyonel ama onlarda da 2 yıllık var. Atatürk üni yi bilmiyorum. Ama auzefe verdiğim para çöp oldu yenilemedim kaydı. Daha cok yol katetmesi lazım sistemi oturtmak icin
Zlm seheriko evet 4 oturum var biri bı yerde biri bı yerde 😄 adı duymadigim okulla r aynı yere verse ölür bide ille 4 oturumda sınav koyuyolar tek dersim olsa 5 soru 5 soru bölüp her oturuma cagiracaklar yinede. Ama sinavlari o kadar zor değil benim kaldigima bakma ben içindekiler bölümünü bile okumadım
annelinkoo seheriko ben ataaof çg bölümündeyim. Harç daha yüksek ama kesinlikle ata derim .. bu arada ikinci üniversite ise ata da da kaldırıldı diye biliyorum
dilayla @"annelin annelinkoo ben de bu sene lisans çocuk gelişimine başlayacağım orada arkadaşlarım İstanbul daha güzel dedi ama okuyan biri olarak size sorayım İstanbul mu Atatürk mü? Atatürk harç olarak çok daha yüksek ama daha iyiyse değer. Siz memnun musunuz
birkovabirbalik Minipekka ay banada akıl verin kızlaarr. Kararsız kalıyorum ilahiyat mezunuyum birde. Çocuk gelişimi mi okusam tıbbı sekreterlik mi.
Mihriiii Kesinlikle ata aöf, önlisansı ata aöf de okudum, dgs ile istanbula geçtim. Auzef pişmanlıktır. Sınav soruları saçma sapan. Ayrıca ünite dağılımları sınav arasındaki süreler vs. Ata aöf çok daha programlı.
seheriko Mihriiii Çook teşekkürler sayenizde netleştirdim ata aöf tercih edicem ❤️ Dgs çok zor oluyor mu ? Allah kısmet ederse bende uzatıp 4 yıllığa geçmek istiyorum