snur S_seylek60 ben atagın ıcındeyım sanırım dmi bana da bakar mısınız? 27 nisN beklenen dogum tarıhıydı erkek
Sinemdoruk Arenece gerçekten öyle atak yetmezmiş gibi bide aşı eklendi zor gerçekten tek bakıyorsan daha da zor eşimde yardımcı olamıyor çalışma saatlerinden dolayı ailemde uzakta oturuyor bunalıyorum
S_seylek60 Sinemdoruk zaten en cok zorlayani da o. Evde her sey sana bakiyor. Yrmek temizlik bulasık. Belki 5 dk bebegjni tutan olsa bi cay icsek balkondan bakip enerjin tavan yine sarilirsin yavruna.
Yasedem S_seylek60 benimki 7. Ayda düzeldi valla Allah yardım etsin ama şunun düşünün geçiyor sabredin zor ama edin yani sonra emin olun daha az zorlanacaksınız
Acemi_anne snur canım araştırılmış beyaz gürültü ilerde zeka geriliğine zihinsel olumsuzluklara neden oluyormuş Allah korusun
S_seylek60 cherryup bunu bilmek bir nebze dayanilir umutvar kiliyor. Tek benim basimda degil hele toparlan diyorjm kendi kendime🙏
Acemi_anne S_seylek60 bende öyle dinletiyordum hemen susup uyuyordu ama zararlı olduğunu öğrenince bıraktım şimdi ninni söylüyorum
snyck S_seylek60 amin inşallah bu kadar insan bu ayda aynı şeyi yaşıyorsa ataktan demekki 4.ay gelişimi zor oluyormuş cunku 🙄