S_seylek60 4 ay 17 gunluguZ dun gece 8 bucukta uyudu ama memede uyudugu icin yerine yatirinca surekli kiprasik sureklu kucagina alip sallayip yatirman gerekiyo yani 9 u buldu uyumasi. Ustune muslin ortusunu orrteyim dedim yine uyandi. Neyse sonra dalamadiği icin en ufak sese kalkti. Beyaz gurultu acayim diger sesleri duymasin diyorumm diger sesler dediysem cok minik sesler bunnlar. Gece 12 de emzrp yattim 4 te bir uyandi lavobaya gideyim oyle emzireym dedim esim agliyo diye kucagina almis bi geldim gozler fal tasi bana kahkahalar atiyor. Memede uyuyacak tam gaz girdi agladi agladi ayagmda sallayayim dedim tabi saat 6 olsu uyuyyana kadar ayagmda sallarken de bi dunya agladi. Neyse uyudu 8 bucuga kadar simdi yine uyutmaya calisiyorum deli gibi uykusu var ama asla gunduzleri yerine birakinca uyumuyor. Agzi memede olsun istiyor emzik gibi. Emzik de almiyor bu arada. Benim butun gunum onun pesinde kucakta tasiyarak huzursuz aglamalariyla geciyor. Ne zaman gececek bu gunler. Uyku egitimi mi vermek gerekiyo illa? Bel agrsi sirt agrisi les gibi ev. Ama en onemlisi huzursuz bir bebege surekli duydugun endise. Umarim yalniz degilimdir. Vardir aranizda benim gibiler. Bi gunumden ornek paylasmak istedim.