Ikikizanne Kızlar eşim cifci köyde oturuyoruz merkezden ev aldık yazın köyde kışın merkezde oturucaz yeni eşyalar alınacak bir ev kaç parayay dolar sizce
Deletedmom5284 Ikikizanne bizde yeni eşyalar aldık salon sadece koltuk 12 bin tv 24 bin yatak odası almadık onuda değiştiricez ama kendi evimize geçmeyi bekliyoruz halılar falanda 6 bin tuttu
pelinlendiniz Ikikizanne Bütçeden bütçeye ve markadan markaya değişir. Beyaz eşya, oturma grubu, yatak odası, bardak, tabak çanak vs. vs. yani her şey alınacaksa baya bir tutar diye düşünüyorum çünkü her şey çok pahalı.
Minik_kusummm Ikikizanne sadece oturma odami degistirdm bir ay önce koltuk takımı tv ünite perdeler toplam 30 bin tuttu hesap edin ordan hersey cok pahalı marka filanda değil aldiklarm
Eylul05 Ikikizanne rahat 75.000 100.000 gider sırf bi koltuk takımı zaten 10 15 bin olmuş 5 binden aşağı hiç bi beyaz eşya kalmadı baya masraflı olur yani
Hmyra06 Ikikizanne Ben yeni mobilya aldım sıfırdan hiçbirşeyim yoktu yatak odası oturma grubu yemek odası 64.500 TL tuttu Mondi Home dan aldık beyaz eşya buz dolabı ç.makinası b.makinası tv 32 bin TL aldık onunla markası Beko perdeler 4.500 TL tuttu hatırladıklarım böyle
Kagansmother Ben de şu an yenileyecegim komple evlenirken is geregi bska sehirde 2 yil kalacagimiz icin cok bi sey almamistim simdi keske alsaymisim diyorum orta segment ürünler tercih etmeme rağmen 100 bini bulacak gibi hatta geçecek gibi duruyo