Minikmucizee kızlar alıp memnun kaldığınız bir beşik var mı tavsiye ediyomusunuz her hafta sonu annemdeyim oraya götürmek için tatile gidicez denizde falan yatırmak için nasıl sizce bebeğim 4 aylık bu arada
Deletedmom_35 Minikmucizee ay var markasına bakarım birazdan kısa süreli kullanılıyo ama aşırı aşırı kurtarıcı
Minikmucizee Minikmucizee bu arada kızlar bebeğimle ilk deneyimimiz olucak denize havuza gittiğimizde benim aklıma hamak beşik geldi çözüm olarak sizce doğru mu
Durunun_annesi54 Minikmucizee ben kullaniyorum canim 5 aylıkken aldim suan kızım 1 yaşında hayla kullanıyorum. Taşıması kolay söküp pikniğe yada köye vs giderken yanımda götürüyorum. Gün içinde benim gözetiminde onda uyuyor aksamda onda uyutup beşiğine götürüyorum. Rahatlık bence. Sadece uyurken yalnız bırakmamakta fayda var düşme ihtimaline karşı.
Nur17 Çok memnunum kızım 1 yaşında hala kullanıyoruz. Yalnız E bebekte pahalıydı yeni gördüm hepsiburada da daha uygundu
Minikmucizee Durunun_annesi54 marmaris birde milas yazanı var bende ikisi arasınsa kararsız kaldım canım
Nur17 Minikmucizee çok büyük değil sadece daha derin olmasını tercih ederdim. Güvenlik için uyuduktan sonra beşiğe koymak iyi oluyor
expectopatronum Minikmucizee bebeğim kolik olduğu için aldım holmen Marmaris katlanır bebek hamağı gayet güzel kullanışlı ama benimki hiç yatmadı içinde sizinki sever umarım.