Mizmizmyrtle 11 ay 8 günlüğüz bu ay geç kaldık cuma günü doktor randevumuz var 11 ay kontrolüne gidicez ama bişey merak ediyorum ne zamana kadar aylık kontrollere götürdünüz ya da götürüyorsunuz 1 yaşından sonra da gittiniz mi her ay ?
Elisa34 Mizmizmyrtle 6 aya kadar gittik hep 7 aylık olduk önemli Bi hastalık vs olmadıkça gitmicez bişey demiyoki zaten saglık ocagıda boy kiloya bakıyo
Sedacyln Mizmizmyrtle 6 aylığız her ay gitmedik doktorumuz gerek görmedi heray gitmeye bir problem olmadığı sürece 2-3 ayda bir gidiyoruz
BAL_EVLAT16 Balkizlarim 1 yaştan sonra hangi aylarda aşı var biz 1 yaş aşısını yaptırdık şuan 14 aylık bidahaki aşılar hangi aylar
Mizmizmyrtle Elisa34 evet ama sağlık ocağının ölçtüğü boy kiloyla doktorun ölçtüğü hiç aynı olmadı bizde ☹️
Deletedmom_54 Elisa34 bana da doktorum 1. Ay kontrolünde önemli bişey olmadıkça hastaneye gelme demişti buralar mikrop ve enfeksiyon yuvası bebeğinin bişeyi yokken bile burada hastalık kapar şahsi numarasını verdi bi sorun olunca yazıyorum aylık kontrol zamanı da yazıyorum gel veya bi problem yoksa gelme diyor özel hastane
Yesim61 Mizmizmyrtle sağlık ocağı nin boy ölçtugu metre çok farklı doktoru ki de öyle oyuzden farklı ölçüler çıkıyor
Elifpembesi Ben heray hic gitmedim bi problem oldugu zaman gittim cok sukur bir kere dışında hic de problememimiz olmadi
Hndealnathn 1 yasa kadar her ay sonrasında 15-18-24 ay 2 yaş itibariyle 5 yaşına kadar 6 ayda 1.5 yaştan sonra senede 1
Venusum Mizmizmyrtle 4 aylk olduk doktorumz hrsey yolunda 2 ayda bir gelin aylik kilosuna sağlık ocağında baktırn dedi
Gizemlim Mizmizmyrtle en son 3 hafta once 6 aylik kontrole gittik suan iyi gidiyor 8.ayda gelin sonraki kontrole dedi. Bakalim bir problem olmazsa 8.ayimizda gidecegiz🌺
EK96 Mizmizmyrtle 6 aya kadar her ay sonrasinda 9. Ayda goturdum ve 1 yasinda goturecegim sonrasinda 6 ayda bir goturmeyi düşünüyorum
BuseBlt Mizmizmyrtle 6 aya kadar her ay gittik sonra 2 ayda bir gidicektik ama 7 aylıkken hastalandi yine gittik 😂 önümüzdeki ay da hem aşı olacak bu arada yine muayene de olur. Yaşına kadar bu şekilde gidicek sanırım