Nazlican Hanımlar bebiş 8 ayını bitirdi, ona da uygun olacak bebek yatagı yeme acısından vs Antalya, Bodrum, Fethiye de otel arıyorum. Bileniniz gideniniz varsa tavsiye bekliyorum 😇
bambiii Nazlican merhaba :)susesi otele gittik biz haziranda. Ama mart gibi ayırtmıştım yer. Kızım 6 aylıktı ek gıdaya yeni geçmiştibir buZdolabı vardı restaurantta orada bebek için hipp mama meyve suyu activia yoğurt vs vardı. Aynı zamanda extra birşey istesek hallettiler. Sterilizasyon, mama ısıtma aleti fln vardı. Bebekli aile olduğumuz için odamıza park yatak bebek nevresim yorganı fln vardı. Tekrar gider miyim giderim:)
Elfvli Nazlican Antalya Belek kirman blezuer a gideceğiz 29 ağustos da . Bebek dostu otel.diyorlar. Bir araştırın bence .
[silindi] Nazlican bodrum için bodrum merkez-diamond of bodrum gümbet- royal asarlık(otelden dışarı çıkmayacaksanız tercih edin çevre bebek için uygun değil) güvercinlik-crystal green bay
Nazlican [silindi] Teşekkür ederim, Kuşadası’nda buldum sanırım bi tane tercihlerine uygun. Heryer dolu çünkü geç kalmısız 😑
Esem [silindi] merhaba 25 eylülde crystal green bay resort otelw gidicez 4 yaşındaki oglumla çocuklar için uygun bir yermi acaba birde soguk olurmu acaba havuz deniz
Seymapala Nazlican Kekova delux hotel veya Ottoman palace ı önerebilirim ikisinden de çok memnun kaldım
Nursenac Antalya turan prince world oğlum 8 aylıktı çok rahat ettik bebek dostu oteldi . Oteli çıkar çıkmaz saplık ocağı ve eczane var biz en çok onu kullandık 😅 temizlik konusundada çok çok iyiydi
[silindi] Esem deniz soguk olmaz aksam hava biraz serin olabilir ama üşütmez cok. gündüz çok sıcak olur biz 10 eylülde gitmiştik cok sıcaktı isilik dökmüştüm. otel cocuklar için çok uygun ne isterseniz karşılayacak eminim. iyi tatiller.