Merhabalar , oğlum 27 aylık 3 ay oldu kreşe başladı . Bu zamana kadar hiç bir sıkıntı olmadı ama 3 gün önce şöyle bi durum oldu . Öğlen öğretmeni bana msj attı yemeğini yemediğini , biraz zorladığını , ısrar ettiğini söyledi . Oğlumun gözleri dolmuş o zaman yemesi için zorlamadığını , hasta olmadığınınleyfinin yerinde olduğunu söyledi . Bende sabah kahvaltısını güzel yaptıysa acıkmamıştır hemen yemek yemek istemiyor uyanınca yesin dedim tamam dedi . Akşam oğlumla okulda ne yaptın diye hep konuşuruz . Bu zamana kadar hep öğretmeni için benim kafamı , yanağımı öptü fıstık yaptı bana derdi .o gün öğretmenim bana vurdu dedi nerene vurdu dedim yanağıma dedi neden dedim ben yemeğimi yemedim . Pilavı sevmedim dedi ( öğretmeni de o gün köfteli patates yemeği ve pilav oldğunu söylemişti) ertesi sabah sorduğumda oğluma beni gıdıkladı dedi . Kreş müdürü ile konuştum ben kefilim böyle birşeu kesinlikle olmaz yalnız kalmıyorlar zaten dedi kreş müdürü de arkadaşım . Dün akşamda ne yaptınız okulda diye sordum oynadık dedi vurma hiç söylemedi . Bu akşam sordum okulda ne yaptınız diye öğretmen bana vurdu dedi nerene dedim koluma dedi hatta böyle böyle vurdu dedi .neden dedim ben arkadaşımı ittim düşürdüm dedi . Kafam allak bulak oldu içimde sıkıntı . Oğlum kendini çoo net ifade eder . Geçen gün hatta yine ne yaptınız diyince arkadaşım düştü burnu kanadı dedi ertesi gün öğretmenine sordum evet burnu çatlakmış düşünce kanadı yanında birşey konuşmaya gelmeyecek herleyi anlatıyor hatta diyip gülüştük. Bu yaşlarda bu şekilde olmayan şeyleri söylemesi olağan fakat yemek konusunda ki bağlantıyı çözemez söyleyemez . Yarın kreşle görüşücem ama içim içimi yiyor şuan sizce doğru mudur ?