Bebegim_28 bahar95 12 18 beden de 4 yaş çocuğuna oldu mu 😳 bende yeni sipariş verdim de elime geçmedi henüz
Duruuannesi Mamasboy ben geçen kış aldım 15 aylık 9 kilo 73 cm bebegime 9-12 aldım bu sene de tam oluyor 86 cm 23 aylık 10kilo
Yamanikomm Mamasboy zara kalıpları montta dar kesin bilgi sölimmm bende 3 tane montu bar bebeğime valla küçük ya bence
Bebegim_28 Mamasboy kargom elime ulaştı.. 22 aylık olmak üzere kızım. 2 3 yaş elbise aldım, 2 yaşında giydirmek içinn çok büyük geldi 😩keşke 18 24 ay alsaymisim
Mamasboy Bebegim_28 Deletedmom5284 anataraf1leoparbenim Ben de kendime denediğimde mağazada m beden xl gibiydi mesela normalde xl giyiyorum ama birkaç üründe m çok salaş oldu. Bedenleri biraz farklı sanırım online almaktan vazgeçtim şuanda😁
Deletedmom5284 Mamasboy kalıpları hakkında kesin bişey diyemicem en güzeli deneyerek almak gerçekten bazen tam oluyo bazwn büyük
anataraf1leoparbenim Mamasboy 😂benim Zara’dan aldığım herşey kendime de dahi küçük oluyor o yüzden M alacaksam L s alcaksam M çocuklara alacaksam 3 yaşındaki kızıma 4 5 yaş 1 yaşındaki oğluma 3 yaş alıyorum tam oturan kıyafetler i var 🤔
Bebegim_28 Mamasboy ya online alırım ama artık küçük olanı alırım sanırım 🤭🤭neyse ki en fazla seneye giyer napalm, değişim ile uğraşamam 😏
Bebegim_28 bahar95 benimde kargom geldi. 21 aylık olan kızma (kasımda 2 yaşında olucak inşallah) 2 3 yaş elbise aldım seneye 3 yaşında olur inşallah. Çok büyük geldi ya 🥴18 24 hatta 12 18 almam lazımmış 2 yaş çocuğuna
Sevgiguveen Mamasboy kalıplar asla tutmuyor asla 1 yaşları ay 27aylıkken gıyıyor kışlık polar aldım gecen kış 3-4 yaş anca oldu bi tanesei 1 tane aldım 1-2 yaş kolları boyu uzun geldi :) mazadan almama ragmen bile değişiyor .
Pol34 Mamasboy Zara çok değişken. Geçen kot tulum aldım 15 aylık bebeğim 2-3 yaş aldım dedim ki şimdi paçasını katlar giydiririm seneye de olur falan. Tam oldu. Tişört aldım bol geldi. Seneye artık dedim kaldırdım