Tekemerve Deletedmom277 birde ishal değil bu arada yani sulu değil kakası normal ama 4 kere kaka yapması da normal değil tabi
Tugba87 Tekemerve kabağı ilk kez verdiysen kabağa alerjisi var demektir belki kıyma kabak birleşince ağır gelmiş olabilir biz de avokadodan bir haftadır sürekli kaka halindeyiz bugün 3 e Düştü çok şükür 🙏🏻 çok dikkat etmek lazım
Tekemerve Tugba87 aynen galiba agir geldi iki üç gün önce de ananas yetirmiştim 2 gün arka arkaya ilk defa denedim o olsa o zaman bi belirti olurdu heralde
Tugba87 Tekemerve bizde döküntü olurdu ama avokado aynı sizin gibi ishal de değil ama sık kaka sorunu yarattı ... bazen terleme bazen öksürük yapabiliyormuş tek belirti beklemek yanlış yani
Toprakbey Tekemerve kabakla büyütüyorum diyebilirim 😁 kakasorunu doğduğundan beri var yapmazdı öyle pek. Kabak da pek fayda etmiyordu açıkcası. Başkayöntem buldum. Belki seninkini yaptırmış olabilir canım.
Gokcehanim Ben de dun kabak detoksu yapayim dedim oglumun sebze corbasnada kabak kiydm cocuk 10aylik 5kez kaka yapti.Biraktim duzeldi
Tekemerve Gokcehanim gece yarısı emmeye kalktı o zaman bile yaptı ya korkmaya başladım inşallah kabaktandir. Çok yemedi de aslında ama
Humakusum Tekemerve kabak kaka açar yani daha sulu fazla yapmasını sağlar 6-7 yi geçmediği sürece sıkıntı yoktur muz pirinç ile verip denge sağlamalısınız alerjik bi geçmişimiz olduğu için artık baya bilgi sahibi oldum bu konuda geçmiş olsun🙏🏼
Deletedmom277 selenay_ ya 7 aylıktı tadım yaptırdığım da ama zamanı değil aslında kışın kabağın. 14-15 aylıkken denettim tekrar