Bebegim_28 CankizimRavzam heh bende aynısını yapıyorum ellemiyorum annecim burdayım ne zaman istersen sarılabilirim diyorum. en son sarılcam diye ağlıyor sarılıyoruz ve bitiyor 😏😏 sabah bu tur atlattık akşama Allah kerim😬🤭
CankizimRavzam Bebegim_28 Uzmanlarda öyle diyor zaten en doğrusunu yapıyorsunuz asla tehditle veya bişey almakla susmasını beklemeyin bu sefer ona alışır ALLAH muhafaza
Bebegim_28 Rav-Ebu tabi rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin yeter ki bende hep aynı cinsiyet olsun istedim 😬😬
Limonlusu Bebegim_28 valla benim bile bazen sabrım kalmıyor. İnanılmaz yoruyor onu da yoracaktır. Bir de kayınvalideniz çok çocuk seven biriyse daha farklı olabilir ama aman kfam ağrıdı oram buram ağrıdı diyen biriyse oldukça zor olabilir.
bebegimmm2811 Bebegim_28 aynı benim oğlum da aynı 21 buçuk aylık ağlama krizleri beni oldurcek artık en ufak şeye ağlıyor insalah cabuk geçer
Bebegim_28 bebegimmm2811 aylarımız aynı 21 ay 15 günlük 🤭(10 Kasım 2020 doğumlu) bugün de tek sefer ağlama krizi ile atlattık çok şükür 😬😬
Bebegim_28 Limonlusu yemek yapmaz kuzum ben yaptırmam. 70 yaşında kadına pek iş yaptırmam.. Ben okuldayken bebemle ilgilensin bana yeter 🤭
Limonlusu Bebegim_28 hmm yaşlıymış baya ya. Aslında 2 buçuk yaşından sonra kreşe verebilirsin 😊 çok eğlenecektir