Aysktr Kızlar kızımın gazı kokuyo bugün basladı acaba bi sağlık problemi olabilir mi basına gelen var mı doktora gitmeli miyim İnternette bisi bulamıyorum
Ygtek Aysktr benim oğlum 9 günlük gazı hep kokuyor sağlık problemi olabilir mi bilmiyorum ama hiç aklıma gelmedi olucağı
Arife Aysktr benimki 3 ay 11 gubkuk koktugu zaman genelde kakasini 3 vrya 4 gubdur yapmamış oluyor icerde birikiyor diye düşünüyom bende
Aysktr ertanmut anne sütü alıyo 4 ay 21 günlüğüz ilk defa bugün böyle olunca endiselenmelimiyim bilemedim bide dün ası oldu bugn de huysuz falan anlamadım noldu yani 🙄
Aysktr Ygtek ben bağırsakları mı gelişiyor diye düsündüm ama sizinki daha kücükmüs tabi bilemem ama siz garantileyip bi doktora gidin bence bana normal gelmedi bu haller ya 🙄
yldznralya Aysktr sadece senden besleniyosa üşütmüş olabilirsin ve de bu bebeğe geçmiştir çünkü aynısı başıma geldi 🤦♀️
Nlngucluel Aysktr hafif üşütmus olabilir eğer cikartirkende zorlaniyorsa cnm bize öyle demişlerdi geçti ama 3 güne sıcak tuttum karnını ayağını
Gzdcnrdnz Benim bebeğimin de kokuyordu. Anne sütüyle besleniyprdu sadece. Doktorumuz sağlıklı bir bebek olduğunu ve bağırsakları güzel çalıştığı için koktuğunu söylemişti.
Aysktr Gzdcnrdnz ya ondanmıymıs İnternete saçma sapan üsütürse bebek gazı kokar falan yazıyo da bana saçma geldi
Aysktr Nebicimanne 25.8 derece polar tulum giydirdim ona rağmen bacakları soğuk anlamadım neden böyle oldu