Havva450 Hndealnathn Emziği direkt aldımi yoksa bir tekniginiz var mı ben bilerek ten kullanmadım bu zamana kadar meme reddi olmasın diye ama şimdi ihtiyaç duyuyorum
Seramsera Havva450 hiç tavsiye etmiyorum bende eskiden çok emzik emmesini istiyordum taki oğlumu gözümün önünde görene kadar ilk zamanlar kolay çünkü yerinde kalkmıyor oynamıyor ama sonrası berbat sürekli emziği kaybediyordu hergece emzik arıyorduk belki bir saat evin altını üstüne getiriyorduk en son sinirden kendi kendimi yiyordum yetmemiş gece uyuduğunda emzik ağzında düştüğünde hemen ağlardı uyku sersemliğinde emziği ara dur yetmedi konuşmasını iyi düzeltemedi halada uğraşıyoruz emziği bıraktırdım ama hala hergece kalkıp ağlar emzik alışkanlığından o yüzden emzikmi bir daha tövbe
Havva450 Seramsera yerinden kalkmıyor ama uyanıkken çoğunlukla ağlıyor tüm ihtiyaçlarını giderdigimde bile elini ağzına götürmeye başladı uykuda iken ağzı sürekli oynuyor
Havva450 Ellf Evet oğüruyor ama uyanıkken Sürekli onunla uğraşmam gerekiyor inanın yanından hiç ayrılmıyorum kendime ve eve vakit ayiramiyirum zorlanmaya başladım o yüzden sizlere sordum
Havva450 FmBetull bende ondan mı alsam acaba fiyatı biraz yüksek ama %100 alacağını bilsem alırım kesin onu.emzigi ilk verirken birşey surdunuz mu
Hndealnathn Havva450 yok hiçbiri canı istemedikce almadı.kendileri kendi rizalariyla kabul etti oğlum kendi istedigiyle 7.ayinda bıraktı ve bir daha asla ağzına almadı.kizimin emziği camdan düştü zaten doktoru 18.ay itibariyle emziği bıraktırmalisin demişti o biraz 3 gün mizirdandi sonra o da istemedi bende zaten biraktiricaktim sebep oldu düşmesi.iki çocuğumda hiçbir zaman emzige bağımlı olmadı.uykuya geçişlerinde emdiler ve derin daldiklarinda ağızlarından emzik çıktı asla öyle emzik düştü diye uyanma emzik arama gibi zorlu bir süreç yaşamadım uyanık olduklarında da asla emmek istemediler ikiside emziklerini
yusufmertmom Havva450 doğduğu günden başladım vermeye ama hep kusacakmıl gibi öğürdü. 6.5-7 aylıkken dişlerini kaşımak için kullanıyordu sonra bide baktım ki emzik emiyor 😂 2 aydır emiyor mesela. Ara ara hep verdim özellikle emzirdikten sonra memede kalmak istediği zamanlar
yusufmertmom Havva450 almayan bebek almıyor canım hiç zorlama o zaman. Gönlü çekerse bak 7.ayda bile alıyorlar
tarcinnn Havva450 her türlü emziği aldım. Bibs, avent, wee damaklı, wee cool yok almıyor 🥲 sadece 1 gün aventi emdi akşamına memeyi de emziği de reddetti. Çok zorlamıyoruz biz de o yüzden ama ara ara deniyoruz hala öğürüyor bi bişeyler 😂
Havva450 tarcinnn Hep benimki de öğüruyo.ama Philips event denemedim ama herkes çok memnun alıyor diyorlar da bilemedim
Havva450 yusufmertmom ne zaman dan sonra tuttu peki bende evde inan hiç birşey yapamıyorum en önemlisi yemek yapamıyorum bebeğim memeden başka bir şey almıyor biberon.bu yüzden yemek yapamdigim zaman sütüm kesiliyor bir şekilde oyalamam gerekiyor
ElisaMom__ Havva450 gün içinde pek istemiyor uyurken de bazen istiyor bazen istemiyor açıkçası çok da tutmuyor emzigi
yusufmertmom Havva450 diş kaşıma döneminde tuttu 6.5-7 aylık civarında canım. Ah ah bende çok öyle yemeksiz falan durdum canım. Tahin pekmez ve dut kurusu ye özellikle yatmadan yiyodum bende faydası çoktu
minnakin_annesi Havva450 almasın zorunlu değil neticede. bence alıştırmamak daha iyi. ben emzik almamıştım ama benim bebeğim aradı emziği açıkçası. malesef hemen de tuttu. çünkü sürekli meme ağzında olsun istiyordu. hastaneden cıktı 2.gün emzik aldım. burda belirleyici olan bebek. kesinlikle alışsın diye şekerli bi şeylere filan batırp vermeyin
Havva450 minnakin_annesi evde tek basinayim ve çoğunlukla hep uyanık hiç birşey hiç vaktim kalkmıyor ondan fikirlerinizi önemsiyorum
minnakin_annesi Havva450 kız benim eşim sabah ise giderken derdim ki çocuğu tut wc gideyim aksama kadar gidemem. yemin ediyorum aylarca böyle geçti. 1 yudum su içmeden eşimin gelmesini beklediğim günler oldu wc gitmeden akşam ederdim. yemek temizlik hiç hiç bir şey yapmadan geçti aylar. şimdi 8 aylık çok mu değişti hayır. ama en azından wc gidebiliyorum artık. velhasıl kelam emzik tutsun tutmasın bebeklerin karakteri var. onlar nasıl isterse biz onlara uyuyorz. tutsa da yine bırakmayabilir sizi, bilginiz olsun🥴