Sema345 mustafayamaninannesi öff valla bende pişman oldum bilmiyorum bugün çalıştırdım salondaki koltuklara sanal duvar çektim her yeri hüzelce süpürüp yerine gitmiş ama temizlik bitti ya da şarja gitti falan diye bi bildirim gelmedi xıaomide bildiriö geliyordu mesela öyle hatırlıyorum
mustafayamaninannesi Sema345 kullanacak olan sizsiniz siz bilirsiniz evet xiaomi de bildirim geliyor hep
Alse35 Hi-back 2 sene olcak neredeyse 4-5 kez çıkarttım haritayı İnan o kadar zor ki tüm evi aç etrafı topla falan kızım da sağolsun bu aralar beni ayakta görmesin anında paçama yapışıyo şu an robot köşede bir yerde eşimi bekliyo gelince yaptırcam mecbur 😅
Hi-back Alse35 😂😂 benim kizim yuzunden ben calistiramaz oldum ustune binmeye calisiyo , yatiyor, tekmeliyor acimaya basladim supurgeye artik onumde bisey var diye mesaj ginderip duruyor 😂😂
Kubra_22Zeynep Sema345 bende roborock S5 max var çok çok memnunum silme ve süpürmesi haritalaması çok başarılı 👍🏻👍🏻
Sema345 Şu an 2-3 kez çalıştırdım güzel harita çıkardı benim sıkıntım acaba ilerde pişman olur muyum bide adam sildireceğin zaman mopunu tak yoksa çıkar dedi öteki cihazlarda da öyle mi acaba
Elfidam Sema345 internetinizde kopma oldugu sürecr hepsinin haritalanması sıfırlanır Kaydettiği haritalar var onlara tıklarsınjz otomatik tekrardan süpürür
Sema345 Elfidam Evet satan kadın da aynısını söyledi internet kopunca hepsi sıkıntı çıkarır dedi K validem de de xıaomi var evleri baya büyük haritslsmada sıkıntı yaşıyorlar çünkü internet dağıtıcı aldılar o da arada kesiliyor
Pediatrihemsiresianne Sema345 evet canım 770 olanını kasımdan beri kullanıyorum ilk haritalamada ben de sıkıntı yaşadım ama sonra güncelleme geldi düzeldi çok memnunum
Sema345 Hi-back ahahah bizimki de 8 aylık şu an gördü şoka girdi daha emeklemiyo ama eminim bizim de aynısı olur 😄
Alse35 Hi-back 😂😂😂benim ki korkuyo Şakir nerde deyince aklı çıkıyo 😅 çalıştığı zaman konuştuğu zaman kucağımıza zıplıyo durduğu zaman da yemeye çalışıyo korkmadığı zaman neler yapar kim bilir yazık Şakir’ime 🥺
sarilokumumm Sema345 ben homend Alex 1281h kullanıyorum kötü yorum okumadım hiç s5 max istiyordum Xiaomi mağazasında çalışan çocuk eşimin arkadaşı çıktı yenge sadece ismine para ödüyorsun mantık hepsinde aynı ayıran özellikler dedi dream önerdi ondanda komşum kullanıyordu memnun değilim demişti bende homend aldım memnunum ne haritalama da ne de temizlikte hiç bir sorun yaşamadım mopuda güzel 6 aydır kullanıyorum 3800 e almıştık şimdi 5500 fln olmuş
Sema345 sarilokumumm böyle şeyler biraz da şans işi sanırım bunda aslında muhatabımız var 1 sene içinde kırılsa da dökülse de değişim var her türlü
Pediatrihemsiresianne Sema345 vallahi canım o kadarını bilemicem sen daha iyi bilirsin içine sinmiyorsa iade et tabi ki 💐
Hi-back Sema345 o uyurken calistiriyorum rahat biraksin diye Kalkiyor kucuk hanim hemen 😅😂 Emeklemeye baslasin bebeginiz Bakalim ne olacak cunku gorumcemin oglu korkup agliyor 😂😂
Hi-back Alse35 ahahahaha gorumcemin ogluda oyle kaciyor Benim kizim inadina tekmeliyor 😂 Bu arada sakir ismine bayildim 😂😂😂
gocebebirbayan Sema345 mesela xıaominin bilindik modellerine baktım onlarda da 2-3 yıldızlı yorumlarda ona benzer yorumlar vardı dedim doğru söylüyo Xiaomi kullanıyorum. Eşim sürpriz yapıp almış trendyoldan göndermiş. Haritalandırma yaptım şahane çalışıyor maşallah 🧿🧿 kötü yorum yapanlar haritalandırmayı kurmayı bilmeyenler bence. İlk 2 gün bende yapamadım çünkü sonradan ayık kafa ile yaptım. Her gün mutfağı seçiyorum gelip süpürüp gidio. 2 -3 güne birde komple evi süpürüyor
Cagla_ky Sema345 roborock s5 max der susarım o kadar memnunum ki hiç pişman değilim hiç 2 yıl oldu aldığım hala aynı performans hala aynı çekiş gücü tabi bakımlarını aksatmadan yapıyoruz yani çok memnunum
gocebebirbayan Cagla_ky roborock da xiaomi ürünü 😍 kurulum yaparken cihazınızı seçiniz de o da çıktı xiaomi uygulamasında