Kızlar allah aşkına fakirin Robert rs 770 robot süpürgesini kullanan var mı aranızda? Cumartrei süpürge almak için media markta gittik benim aklımda roborock s5 ya da xıaomi ya da dreame falan vardı gider gitmez kadın fakiri övmeye başladı birsürü sensörü var işte 4000 emiş gücü var diye ben de emiş gücünün fazla olmasına aldandım yorumlarına baktım haritalamayla alakalı sıkıntıları var yazmışlardı neyse bugün kurulumu yapıldı çalıştırdım koltuklarım eski olduğu için sanırım ortaları bombe yapmış oraya takılıp duruyo zor çıkarttık her seferinde benim de BÖyle olunca modum düştü ama kadına haritalamasında sıkıntı olıyomuş dediğimde öteki markalarda da var sanki yok mu dedi sonra mesela xıaominin bilindik modellerine baktım onlarda da 2-3 yıldızlı yorumlarda ona benzer yorumlar vardı dedim doğru söylüyo aynı parayı verip de neden emiş gücü en yüksek olanı almayım. Aldık getirdik ama bugün böyle olunca geri iade mi etsem bilemedim bu arada 8000e aldık aranızda bu modeli kullanıp bunu yaşayan ya da ben şu markayı kullandım aynı durumu yaşadım ya da hiç yaşamadım şu markadan memnunum diyen var mı verdiğim para hiç az bi para değil internette de aşırı bilgi kirliliği var mesela ben gitmeden emiş gücü 3000 olan makine yok mu ona bi bakayım dedim onu hiç bulamadım ama mağazaya bi gittim 4000lik var bide bizim aldığımız ayın ürünü falan seçilmiş sizce ne yapayım bi akıl verin bu Arada süpürmesinde bi sıkıntı çok güzel süpürüyor maşallah zaten yorumlarda da uygulaması güzel değil falan demişlerdi ben Fe beğenmedim sanki ya da onların yazdıklarından mı etkilendim bilmiyorum 🤦🏻♀️