meg2022 Sevilay_ olmaması lazım ama acaba çöp poşeti mi sahte çıktı onu aldığınız yere bi danışın isterseniz bizim ev şu sıralar 29-30 derece ve banyoda duruyor nemde olduğu halde sineklenme hiç yaşamadım. Poşettendir muhtemelen
Sevilay_ Ipekcankar şöyle kendi çöp poşetini kullanıyodum sonra muadilini gördüm trendyolda onu aldım , çöp poşetindense gerçekten hemen gidip alacağım ya
mysonmylove Sevilay_ ya cidden ben de anlamıyorum😂 içinde mi ürüyorlar nedir🙈 ama sıcaklardan bence, kışın yoktu böyle bi sorun, ben de muadilini kullanıyorum bu arada poşet trendyoldan almıştım aynı şekilde ondan mı acaba
elmaliturtam Sevilay_ kendi poşetini mi kullanıyorsunuz yapmaması lazım biz hiç koku sorunu yaşamadık
Meg Sevilay_ Ya evet bizimkide öyle pis pis sinek gibi böcekler var içinde ve bezi atarken bile çok kötü koku yayılıyor etrafa, sanırım sinmiş artık 🤦🏼♀️
elmaliturtam Meg ben ve kuzenim kullanıyoruz onlarda birde iki çocuk banyoda duruyor hiç ne onlarda ne ben kendi evimde koku almadım.
Zlm Sevilay_ sıcaktan oluyo öyle sık sık atmak gerek içini sıcakta mutfak copude sinekleniyo. Ben içini attıktan sonra bir süre kapağını açık tutuyorum 15 ay oldu artık içine sinmiş olamsi çok normal ama kapağını acmadigin sürece koku yapmiyo
Asyaveannesi04 Sevilay_ 8 ay olucak kullanıyorum 1 aya kadar hep kendi poşetini kullanıyordum taa ki sizin gibi trendyoldan muadilini alana kadar çok pişmanım aldığıma hiç koku vermeyen çöp kovası koku vermeye başladı eşim de kızdı niye orijinali almadın 50 TL için yapma şunu dedi 😂🤦🏻♀️ Tekrar kendi poşetine dönücem içindeki rulo bitince
Deletedmom_7 Sevilay_ bana gereksiz geliyor hiç almadım kokulu bez poşeti aldım onu kullanıyorum saçma bana göre herkesin fikri farklı tabi
Deletedmom_7 Ipekcankar her akşam kapımızdan çöp alınıyor çok olunca kapımızın çaprazında çöp atma yeri var atıyorum🤷🏻♀️ Bana göre gereksiz dediğim o kokulu bez poşeti koku hiç bırakmıyor
Meg elmaliturtam Valla bizimki çocuğun odasında banyoda dursa belki koku almazdım ama çocuk odasında olunca direk alıyorum kokuyu malesef
Saadet14 Sevilay_ 7 bucuk aydir kullaniyoruz cok da memnunum herkese oneriyorum valla evimde sicak boyle bir sorun yasamadik hic orjinal posetini kullandik ama hep bende gormustum mudavilini simdi sizde okuyunca iyi almamisim
Smrenes Sevilay_ 2.5 sene kullandım son bir sene de normal çöp kovası olarak kullanıyorum hiç öyle bişey olmadı.. Hatta ben normal çöp torbası kullanıyordum içindeki bittikten sonra hiç almadım ondan ama çok memnun kalmıştım ben banyo da tutuyordum ilginç sinek falan nerden giriyor ki sinek ilacı sıkın bence önce yıkayın da belki larva falan vardır ordan çoğalıyorlardır.
Annecikk123 Sevilay_ muhtemelen muadil çöp poşeti aldınız ondan dolayı koku oluyordur. Bende de olmuştu. Muadil kokuyu sızdırıyor
ftsdmrhn Kakali bezleri evin içinde biriktirme fikri koku olmasa dahi bana hiç hijyenik gelmiyor. Siz cikamasaniz illa ki herkesin kocası ise gidiyor sabah çöpe ativersinler yahu 😄