OptimusPrime Benisahtesevme2 iki ton var sarı alt tonlu cildiniz varsa light açık beyaz ten icin. Diğerinde koyu ten icin
Yasemin34 TheMomm 01 kumralım en açık tonu kullanıyorum alırken tester bileğiniz iç kısmına sürün çok memnunum yıllardır kullanıyorum
zarifbirhanim Deletedmom_36 Bende genelde güneş kremi rimel ve dudak nemlendiricisi kullanıyorum. Ancak bu sıralar düğün özel gün falan derken guzel bisey arıyorum 🤭
Gzmskr zarifbirhanim sayenizde bende fondöten arıyordum note markasını çok onermisker bende sipariş verdim bakalım insallh memnun kalirim
zarifbirhanim Ayazinannesiseyda Onu kullanıyorum kuzu. Yüzümden ağırlık yapmaya başladı. Yuzum hemen kusuyor. Oysa yeni almıştım niye böyle oldu anlamadım
Hollymolly zarifbirhanim ben missha kullanıyorum yıllardır. Günlük daha uygun bi ürün olsun diye farmasi aldım. Altına da yine farmasinin makyaj bazını aldım. Beraber kullanınca güzel oluyor. Sen de altına baz kullanmayı dene bence
zarifbirhanim Mavininbiri Kullandım kuzu. Ama bu aralar cildimle anlasamadi galiba. Oturmuyor yüzüme bir garip oluyor akıyor, ağırlık yapıyor
zarifbirhanim Duyulurum Bende bakayım bugün denk geldim ama tester artık olmadığı için çok kararsız kaldım
Deletedmom_36 zarifbirhanim İnslalah bulursun☺️Ben en son evlendigim gun fondoten kullandim😁😁harika cildim yok ama iste kullanasim Gelmiyor😅
sevgisimay zarifbirhanim Watsons ta satılan pure beauty var doğal içerikli kore ürünü kokusu hafif ama aşık olunası agır asla degil cok cok güzel yorumlara bir bakın isterseniz. Ben de farmasi kullandım ama kaşıntı yapıyo ciltte cc kremi daha iyi bence
zarifbirhanim Deletedmom_36 En iyisi aslında. Bende çok kullanmam ama cillerimle barisamiyorum. Gerci önceki senelere göre daha az makyaj yapıyorum ama yinede lazım oluyor
zarifbirhanim gulshen Trendyolda en çok satilanlar arasında gördüm onu. Keske ürünlerin tester boyları olsada deneyebilsek
zarifbirhanim Deletedmom_16 Fiyatina baktım da beni biraz aşıyor. Bacim biz garibanız onu hayatta alamam ben 🤭