Rika Selin3561 evet tamamen kovit bu. Bir test yaptirmanizda fayda var eczanede satiliyor hizli test kiti
Enfalll Selin3561 bal limon ve sarımsak ekleyin yahut ta sarımsak yutun yA da cacık yapın .sarımsak da antibiyotik gibidir etki eder ben değil etrafımda olanlara iyi gelmişti size de iyi gelir inşallah
PortakalGumus Selin3561 Canım hemen test ol. Tipik korona belirtileri. Aynen böyle oldum geçen hafta geçirdim. Lütfen dikkat et ve mutlaka test ol. Eğer pozitifsen her gün C vitamini ve D vitamini al ve bol su
2cicekefe Selin3561 evdekiler daha önce yakın bir zmanda gecirdi mi birde biz gecirdigimizde ben ve çocuklarım olduk esime gecmedi hemde hic dikkat etmedi
PortakalGumus Selin3561 sen boğaz ağrısıyla birlikte anlatınca hemen o geldi aklıma. Geçen hafta bende o şekeilde patladı. Şu sıralar covid dışımda bir de böyle uzun sürem boğaz ağrısı var. Her şey birbirine karıştı
Selin3561 PortakalGumus valla cidden her sekıl hastalık var artık ınsan şaşırıyor hangısı olduğunu hepsi de birbirine benzer
Belinsu Selin3561 covitsiniz maske takın bebeğinizle ilgilenirken . Bazen geçiyor bazen geçmiyor . Benim bebeğim de covit oldu ama baba geçmedi . Bol bol vitaminli şeyler tüketin ve takviye alın . Özellikle d vitamini
Belinsu Selin3561 evet oluyor eşimin de miğdesi bulanıyordu bunlar yeni belirtilermiş ama siz isterseniz bir test yaptırın
Belinsu Selin3561 ¾ gün kemik ve sırt ağrıları çok oldu ilk günler miğdesi bulanıyordu çok halsizdi ve üşüyordu hep 4. Günden sonra kendine gelmeye başladı
Selin3561 Belinsu benımde aynı canım bogazımda agrı ve yanma var bıde kulaklarıma vuruyor ınanılmaz halsızım ama mesela bır ara gecıyor enerjı gelıyor sonra güne kötü oluyorum esınızde öyle mı hep aynı olmuyor