Selin3561 Kızlar bogazlarım kızarmış kulaklarıma vuruyor agrısı yutkunurken ozellıkle çok kötü eklem ve kas agrısı yaptı böbreklerımi bıle zonklatıyor var mı yaşayan ?
Belinsu Selin3561 çok geçmiş olsun canım . Zencefil bal ve limon tüket sabahları aç karnına bir yemek kaşığı . Ama covit testi de ver . Covit de olabilirsin . Tekrar dan geçmiş olsun
Enfalll Selin3561 limon bal sarımsak kürü yapıp bi kaç gün uygulayın sabah akşam bir şeyiniz kalmaz. Birde emziriyorsanız bebeğinize de bu kür geçeceği için hasta olmaz inşallah
Selin3561 Belinsu test vermedım ama bebegıme gecmezmıydı olsa bogaz enfeksıyonu bu kadar eklem sırt agrısı yapar mı ki
Belinsu Selin3561 covitsiniz maske takın bebeğinizle ilgilenirken . Bazen geçiyor bazen geçmiyor . Benim bebeğim de covit oldu ama baba geçmedi . Bol bol vitaminli şeyler tüketin ve takviye alın . Özellikle d vitamini
aylizinannesiii Selin3561 boğaz enfeksiyonu antibiyotik kullanmazsan on gün sürer sağlık ocağı veya kbbye git bı Baksin ben boğaz enfeksiyonu olduğumda çok ağır geçiriyorum nefes alamıyorum parol fayda etmiyor antibiyotik veriyor doktorum
Rika Selin3561 evet tamamen kovit bu. Bir test yaptirmanizda fayda var eczanede satiliyor hizli test kiti
Selin3561 aylizinannesiii doktora gittim dün antıbıyotık verdı parol asla kesmıyor agrımı aşırı halsızlık eklem agrısı sırt agrım var sizde de oluyor muydu
aylizinannesiii Selin3561 antibiyotik üçüncü gün etki etmeye başlıyor ama o üç gün geberiyorum ağlayarak işleri yapyorum aşırı zor geçiyor uc gün sonra antibiyotik sakinletiyor ağrıyı azaltıyor ♥️ çok geçmiş olsun
Selin3561 aylizinannesiii evet antibiyotik anca tesir edıyor 😞 bır kaç gün sonra ınsallah panık atak oldum agrılardan doktora göstermedıgım yer kalmadı
Selin3561 Enfalll yok emzırmıyorum sımdı bal lımon yaptım sıcak suya içtim sizde benım gıbı mı gecırdınız
Enfalll Selin3561 bal limon ve sarımsak ekleyin yahut ta sarımsak yutun yA da cacık yapın .sarımsak da antibiyotik gibidir etki eder ben değil etrafımda olanlara iyi gelmişti size de iyi gelir inşallah
2cicekefe Benim sirt eklem ağrısı olduğumda kovit olmuştum galiba sizde kovit olabilirsiniz kekik yapip için geçmiş olsun