Saykoogg Haticerdogan valla benim oğlum 6. Aydan sonra 9.aya kadar 120 içti daha fazlasını kusuyodu içemiyodu yada yrni yeni 150 veriyoruz oda bazen 😂
pembehanm kucukanne35 canım bebekten bebege degısır benımkı 4 aylık 90 zor ıcıyo sen 120 yap ne kadar alıcak bır bak ıstersen
Fatmadurmus kucukanne35 canım bebeğin acıkınca ağlar 90 cc ile başla denemeye 120 dene 150 de doyunca bırakıncaya kadar saati yok 4 aylık bebek acıkınca belli eder zaten
Zxcwer Ölçek başına 30 cc hesaplıyorsunuz, yani 120 ccye 4 ölçek. Önce ılımış suyu sonra formül mamayı koyun yoksa gaz yapıyor çocuklarda eğer tadı kötü diye içmezse vanilya veya doğal pekmez önermişti doktorum, birde sma dene eğer tadını beğenmezse
Esraaa55 kucukanne35 o sizim bebeğinizin ne kadar yediğne baglı mamaların arkasında 180 cc yazıyor ama benim bebeğim 3 saattr bir 120 cc içiyor 4 ölçek deneyip görmeniz lazım ne kadar yediğini
Mihriballimm kucukanne35 halt etmiş o ebe 4 ay 24 günlük şimdide 150 veriyorum hatta aralarda emziriyorum 😀
pembehanm kucukanne35 4 aylık bebege fazla mı hayır ya 150 içen bile var o aylarda benımkı ıcmıyo evet 90 zor ıcer ama senın bebek daha iştahlıysa 120 içer bence sen ona bakma 120 yap