Nilmoms3 Normalde bar tarzı yerlerine giden.biri.degiliz sevdiğimiz sanatçı geliyor sizce çok mu kızlar verilir mi 😔
Naturall Nilmoms3 sanatçıya bağlı şimdi bana Demet Akalın dersen ağlarım Ha Sıladır Cem adrian dır hiç durma 😂
Caglarass Nilmoms3 Valla şuan bebelerime bakan olsa veririm ben. Gidip tepinirdim sinir stres bişeycik kalmazdı oh mis 😂
Efy AsilPeri tatil maksatlı değilde tek gecelik birşey düşündüm ben değişiklik olsun diye :) tabi nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama
Toprak-hira59 Nilmoms3 vermezdim sahsen ben konser ortamini sevmedigim icin tiklim tiklim herkesin itisip kakistigi rezil bi ortam gibi goruyorum nedense. onun yerine bar yada pub gibi biyerde canli muzik esliginde alkol almayi tercih ederim esimle😀
Tosbikkkk Toprak-hira59 siz kaliteli konsere gitmemişsiniz belli Harbiyede Sertap erener konserinde en arkada olsan bile oturarak keyifli bir şekilde eğlencene bakıyorsun Konser diyince neden aklınıza ayakta durmak geliyor onu anlamadım 😂
AsilPeri Efy İstanbul :) Öyle oteller var ki tek gece bile çok uçuk fiyatlarda artık bende o açıdan demiştim.☺️
Alputkan Nilmoms3 Geçen akşam Gökhan Türkmen dinlemeye gittik 500 TL eşimle, öyle iyi geldi ki zerre acımadım paraya😇