Deletedmom110 Hanımlar pişer pişmez kalıptan çıkarabilen iyi bir kek kalıbı arıyorum. Schafer ve emsan arasında kaldım,başka öneriler de varsa onları da alabilirim🙏🏼
Demirac19 Deletedmom110 size şöyle bir öneride bulunabilirim: kek kalıbını önce tereyağ ile yağlayın sonra un serpiştirin ve çıkarmadan önce soğumasını bekleyin bu şekilde keklerim çok rahat çıkıyor. Veya silikon kalıbı kullanın 😊
Domino Ben standart yuvarlak borcam kullanıyorum dikdortgenleri de var. Ben tereyağ suruyorum kek harcını dökmeden önce hemen çıkıyor yapışsa da yanma vs gibi değil normal kesip çıkartıyorum yapışmadan çıkıyor 🤔🙄
Ozgecinar Bende Karaca'nın kek kalıbı var ben sıvı yağ ile yağlıyorum hemen çıkıyor sıcak soğuk farketmeden
Ozgecinar Deletedmom110 Karaca blush 22 cm kek kalıbı fiyatıda şuan İnternet sitesinde 23.97 gözüküyor
Deletedmom110 Demirac19 silikon zararlı da diğerleri de uğraştırıyo zaman zaman ya. Bazı kalıplar daha fırından çıkarken kek içinde oynuyor
Deletedmom200 Deletedmom110 ben a101e gelen kek kalıplarını kullanıyorum 😃iyice yagliyorum fırından çıkınca ilk ısısı çıkınca altını hafiften vuruyorum kendini bırakıyor