Lema LadyDi tavsiye ettiginiz hareketler var mi Cocuklar zaten tüm enerjimi bitiriyor nezaman spor yapayim bilemiyorum siz nasil yaptiniz günde nekadar yapmak yeterli olur
LadyDi Lema Salona gidiyorum açıkçası. Orada aletlerle çalışıyorum. Aletlerde de belirli ağırlıkları kaldırıp kasları çalıştırıyosunuz haliyle. Benim de bebeğim küçük. Salon yürüme mesafesinde. Eşime bırakıp 2 saat gidip geliyorum
Febrarss Kraliceanne diastasis recti olabilir instagramdan @pilatesgulshen var onun videolarında nasıl bakacağınızı anlatıyor mutlaka bakın
Febrarss Kraliceanne karın kaslarının arasında boşluk oluşuyormuş onun kapanması gerekiyor o yüzden gitmiyor o göbek dediğim sayfaya baktınız mı
Kraliceanne Hayallerhayatolsa korktum şimdi baksana biri diastasis recti olabilir yazmış baktım ama anlayamadim çokta evhamliyimdir acayip korktum
Kraliceanne Febrarss baktım baktığıma pişman oldum vallahi akşamdan beri kötü oldum var mı yok mu anlayamadım da korkuyorum
Kraliceanne Hayallerhayatolsa karın kası ayrılmasıymis canım öyle bişey varsa göbeğin ne yapsan gitmiyormus
Hayallerhayatolsa Kraliceanne aboo bende de öyle birşey mi var acaba zayıfım ama göbeği görme sadece göbek 🥺🤔