Ozgecinar Benim oğlum 10 aylık 1ay önce montesorri yatak aldık çatışız ve çitlerinide daha yüksek yaptırdım kapısı var ve çocuk büyüdğnde ön tarafı çıkarılıp divan yatak olabiliyor ben çok memnunum oğlumun odası küçük olmasına rağmen kalabalık durmadı daha rahat uyuyor oğlum hatta bazen beraber uyuyoruz yatağında tavsiye ederim
KuzeyiinAnnesii Ozgecinar bu gidişle gönlüm ona kayıyor ama nerede yaptırabilirim yada hangi markalarda var biliyormusunuz acaba
KuzeyiinAnnesii Tubisimben büyüyen beşik güzel duruyor ama oğlum çok sarkıyo aşağı doğru gün geçtikçe iyice aktif ve çok deli yatıyor sanki oraya sığamıcakmış gibime geliyor e bu sefer normal yatak kullanıp korkuluk yaptırsam şuan elimde tek kişilik bir yatak var onu kullanırım daha iyi diyorum ama şuan öyle bir yatakda da yatıramam çok yüksek atar oğlum kendini montes de ne kadar kullanılabilir onu bilemiyorum 🤷🏻♀️
Tubisimben KuzeyiinAnnesii üst kısmını çıkardığında çitli bir yatak olabilir bence😍 ben 100 e 200 yaptırdım özellikle geniş olsun diye bazen yanına yatıyorum😍 benimle beraber uyumak istediğinde❤️
KuzeyiinAnnesii Mom107 benimde hoşuma gitti de ebatları 1 e 1 90 çok büyük geldi küçük yaptırsAm bi kaç sene sonra tekrar yatak almam gerekecek çok sıkıntılı evet düşme tehlikesi açısından çok rahata benziyor zaten 🌸
KuzeyiinAnnesii KaSeAy 90 190 yer kaplamıyor mu hoş büyüyen beşik ebatınıda tam olarak bilmiyorum 🤷🏻♀️ Küçük yaptırsam tekrar ilerde yatak almam gerek masraf yapmak istemiyorum çok Birde nerede yaptırdınız acaba
KaSeAy KuzeyiinAnnesii Tek kişilik baza boyutunda cok yer kaplamıyor normal. Büyüyen beşik ebatını ben de bilmiyorm. İnstagramda mobilya.hooks dan yaptırdm
Ozgecinar KuzeyiinAnnesii bende çok aradım instagramda çok site var ama görmeden almak istemedim İstanbul beylikdüzünde oturuyorum buradan haramidere bazaardan çokta uyguna satın aldım
KaSeAy Oaoa mobilya.hooks dan yaptırdm instagramda. Hatta ben de burada sormustum bi arkadas önermişti 1300 tl. Modelden modele degişiyor fiyatlar.
Oaoa KaSeAy Birkaç yerden fiyat aldım aşağı yukarı bu şekilde.Kalitesinden ,hizmetlerinden memnun kaldınız mı peki ? Ve ne zamandır kullanıyorsunuz
Eymen0318 KuzeyiinAnnesii Ogluma oda takimi aldik ama buyuyen besikten nefret ediyorum onu takimdan cikardik biz..Park yatak aldik 70*110 Kraft in acikcasi memnun degilim..Cok hisirti cikariyor cocugu sallamasi cok zor..Eşim montessori yataklara karsi cok hevesli bende begeniyorum dogrusu ileride yaptirmayi dusunuyoruz .. 🙄
Ayb KuzeyiinAnnesii montessori yatağını yani yer yatağını 4-5 aylıktan itibaren gündüz 8-9 aylıktan itibaren de gece gündüz orada yatırıyorum. Gayet memnunum. Gündüz uykularından uyanınca açık olan taraftan kendi çıkıp oyuncakları ile oynuyor istediği zaman yatağa tekrar giriyor uyku bağımsızlığı, kendi kendine zaman geçirme, sorumluluk alma vs pek çok alanda gelişimi destekleyici çocuk dostu bir bir oda düzeni. Ancak eğer buna karar verirseniz mutlaka ev içi güvenlik önemlerini özellikle de kendi odasında dikkatlice almalısınız. Başta odası olmak üzere tüm evde çocuk dostı bir düzenleme yapmalısınız. Montessori yatağının temel alındığı montessori eğitim yaklaşımının temelinde de bu yatar çocuk dostu olması ve çocuğa öğrenme imkanı sunması. Bu eğitim yaklaşımını temel alarak düzenleme yapmak isteyenler bana ulaşabilir elimden geldiğinde bilgilendirme yapmaya çalışırım. Sevgiler
Mduygum Tubisimben esim bana sormadan yaptirmis 70-130 ic yatagini da yanlis almis 60-120 Guya bana surpriz yapmis akli sira kucucuk sey yaptirmis getirmis sapsal Montessori alacaksan ebatlarini yuksek tut cnm
Deletedmom110 KaSeAy ne zamandan beri kullanıyor? Bende 7-8 ayda park yatak almak istiyorum ama direk montessori alsam nasıl olur? Tutunup kalkıp kafa üstü düşer diye korkuyorum 😞
KaSeAy Deletedmom110 Suan 8 aylık 1 aydır gündüz uykularında orada yatıyor. Etrafına yastık koydum tutunup kalkma ihtimali yok. Kapısını özellikle acık yaptırdım kapı kapalıyken üstten atlamaya çalışmasın diye. Düşme riski en az olan yatak bu bence. Tüm yataklarda risk var. Allah korusun bundan düşse bile yere yakın oldugundan sorun olacagını sanmıyorum
Deletedmom110 KaSeAy çok kararsız kaldım park yatak yerine bundan mı alsam acaba? Park yatakta tutunup kalkma ihtimali hiç yok. Teşekkür ederim bu arada🙏🏼
KaSeAy Deletedmom110 Evet o da güvenilir ama ben görsel olarak mobilya gibi dursun odası olsun istedim. Park yatak sanki geçici konulmus yatak gibi geliyor bana
Milaninannesi KuzeyiinAnnesii montessori yatak yaptırmıştık kızıma, caploonba mağazasında beğendiğimiz ekstradan sallanan beşiği de olan bir takım. Yatağını yerden bir tık yüksek yaptırdık. 3. Ayda odasını ayırdım 5 ayına kadar gündüz uykuları beşikte gece yatağında yattı. Şu an 8 aylık, beşiği söktük yatağında döne döne yatıyor. Bence büyüyen beşikten daha kullanışlı.
AyyuceGokcen KuzeyiinAnnesii Ben de montessori yatak kullananlardanım😊Kızım 14aylık olacak bir problem yaşamadım.Yatak ölçüsü 100*200. Bazen gündüz ben de yanında yatıyorum çok hareketli bir bebek ama içinden çıkamıyor annee diye bagrıyor uyanınca😅