KuzeyiinAnnesii Kullanan anneler memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini benimle paylaşabilir mi ? Birde marka önerisi bulunabilirmisiniz ?
Yusra34 KuzeyiinAnnesii İkea dan büyüyen beşik aldık şu demir karyola olanlardan. Hepsi buradadan da beşik korumalık aldık yanlardan düşmesin diye. Hem maliyet olarak uygun,hem yer kaplamıyor,hem de montesorriden daha şık 😊
Palestinianbride KuzeyiinAnnesii Ben bu montessori yataklara hiç alışamadım kızıma ankara sitelerde yux mobilyadan büyüyen beşik ve dolap aldık oda takımı olarak aksesuarları düzenlesek genç odası takımı olarak bile kullanılabilir bir takım aldım uzun ömürlü olarak düşündüm montessorinin modası geçecek diye düşünüyorum şu an bir furya ayrıca onu koyacak yerim yoktu.benim 🙄 olsaydı belki düşünebilirdim ama yinede klasik tarzdan uzaklaşamıyorum
Tubisimben KuzeyiinAnnesii benim evde hem büyüyen beşik hem de montessori var. Kızım doğduğunda almıştım büyüyen beşiği 2 yaşına kadar onu kullandı ama içine koy al zor oluyor bir yerden sonra. Kızım 2,5 yaşındayken oğlum doğdu şimdi oğlum büyüyen beşikte kızıma montessori yaptırdık kendisi yatıyor kalkıyor evcilik oynuyor. Montessoriden çok memnunum. Henüz büyüyen beşiğin büyük kısmına geçemedik ama bebek için de beşik daha iyi olur. Sizin çocuğunuz kaç aylık?
Mom107 KuzeyiinAnnesii büyüten beşik kesinlikle kullanışsız bir süre sonra çocuk ondanda atlamaya çalışıyor o yüzden montesori yaptırdım inanılmaz rahat düşme tehlikesi sıfır ki bence önemli olan sağlığı ayı büyüdükçe içine kendi giripçıkıykr çokta hoşuna gidiyor
KuzeyiinAnnesii Yusra34 evet onuda gördüm ama oğlum 1 yaşında o yatak oğlumu zapdetmez 😇 bana daha tehlikesi az yüksek olmucak bişey lazım ama işde büyüyen beşikde yüksek ve çocuğa al bırak zorlar gibi geliyot montes de gönlüm yana ama ne kadar kullanabilir kullanışlı mı onu bilemiyorum
Eminos Yusra34 resim atabilirmisiniz Beşik korumalik nasil bisey burdan atamazsaniz instagramdan gonderirmisiniz simsek_emine_omerakif
KuzeyiinAnnesii Palestinianbride bende büyüyen belik düşünüyordum fakat bebeği içinden almak zorlamıyor mu acaba montes. O konuda daha rahat ve tehlikesiz geldi bana
Yusra34 KuzeyiinAnnesii Uzmanlar yere sıfır yatak önermiyor. Yatak yerden biraz yüksek olmalıymış hava almalıymış. Toz akarlarına karsı. Kızım 14 aylık 1 yaşından beri bu yatakta yatıyor. Yüksek değil zaten kendisi cok rahat inip cıkabiliyor. Dedğim gibi bir de korumalık aldım düşme tehlikesi hiç yok. Tabi benim kızım 10 aylıkken yürüdü bu yüzden içim daha rahat/ oda büyüklüğü müsaitse siz bilirsiniz tabi
KuzeyiinAnnesii Yusra34 yürüme konusunda biz hala yürümüyoruz en ufak düşüşde geri bırakıyor o yüzden bira temkinli davranıyorum aslında 🤷🏻♀️
Tubisimben KuzeyiinAnnesii şuan için alacaksan ben montessoriyi tavsiye ederim. Yanına yatar beraber kitap okursunuz. Arkadaşları gelir oyun oynayabilirler. Büyüyen beşiği şuan korkuluksuz kullanamazsın ama kendisi içine girip çıkmayı deneyecek o zamanda daha tehlikeli oluyor.
KuzeyiinAnnesii Tubisimben büyüyen beşik güzel duruyor ama oğlum çok sarkıyo aşağı doğru gün geçtikçe iyice aktif ve çok deli yatıyor sanki oraya sığamıcakmış gibime geliyor e bu sefer normal yatak kullanıp korkuluk yaptırsam şuan elimde tek kişilik bir yatak var onu kullanırım daha iyi diyorum ama şuan öyle bir yatakda da yatıramam çok yüksek atar oğlum kendini montes de ne kadar kullanılabilir onu bilemiyorum 🤷🏻♀️
KuzeyiinAnnesii Mom107 benimde hoşuma gitti de ebatları 1 e 1 90 çok büyük geldi küçük yaptırsAm bi kaç sene sonra tekrar yatak almam gerekecek çok sıkıntılı evet düşme tehlikesi açısından çok rahata benziyor zaten 🌸
Deletedmom110 KuzeyiinAnnesii bende bir soru sorayım 6-7 ayda montessori de yatırabilir miyim? Şu an hamakta yatıyor. Park yatak düşünüyodum ama elli tane yatak değiştirmektense montessori mi alsam bir kereden?
KaSeAy KuzeyiinAnnesii Kesinlikle montessori diyorum. Cok memnunum. Oğlum orda yatarken düşecek mi diye korkum yok. Büyüyen beşikler cok yüksek oluyor. Sürekli aklım kalırdı. Ben kullanıyorm cok da memnunum. Gündüz uykularında beraber de yatıyoruz. 90-190 yaptırdım bunu da uzun kullanabilir. Hem görsel hem işlevsel olarak daha kullanıslı. Büyüyen beşik alan arkadasım bile montessori aldı onu kullanamadı.
KuzeyiinAnnesii KaSeAy 90 190 yer kaplamıyor mu hoş büyüyen beşik ebatınıda tam olarak bilmiyorum 🤷🏻♀️ Küçük yaptırsam tekrar ilerde yatak almam gerek masraf yapmak istemiyorum çok Birde nerede yaptırdınız acaba
Deletedmom110 KaSeAy ne zamandan beri kullanıyor? Bende 7-8 ayda park yatak almak istiyorum ama direk montessori alsam nasıl olur? Tutunup kalkıp kafa üstü düşer diye korkuyorum 😞
Ozgecinar Benim oğlum 10 aylık 1ay önce montesorri yatak aldık çatışız ve çitlerinide daha yüksek yaptırdım kapısı var ve çocuk büyüdğnde ön tarafı çıkarılıp divan yatak olabiliyor ben çok memnunum oğlumun odası küçük olmasına rağmen kalabalık durmadı daha rahat uyuyor oğlum hatta bazen beraber uyuyoruz yatağında tavsiye ederim
KuzeyiinAnnesii Ozgecinar bu gidişle gönlüm ona kayıyor ama nerede yaptırabilirim yada hangi markalarda var biliyormusunuz acaba
Tubisimben KuzeyiinAnnesii üst kısmını çıkardığında çitli bir yatak olabilir bence😍 ben 100 e 200 yaptırdım özellikle geniş olsun diye bazen yanına yatıyorum😍 benimle beraber uyumak istediğinde❤️
KaSeAy KuzeyiinAnnesii Tek kişilik baza boyutunda cok yer kaplamıyor normal. Büyüyen beşik ebatını ben de bilmiyorm. İnstagramda mobilya.hooks dan yaptırdm
Ozgecinar KuzeyiinAnnesii bende çok aradım instagramda çok site var ama görmeden almak istemedim İstanbul beylikdüzünde oturuyorum buradan haramidere bazaardan çokta uyguna satın aldım