Benisahtesevme2 Minisin_annesi ve azar üstüne ışıttım böyle devam edersen dıkemem dıye bende bağırıyorum bırak dıkme dıye özel hastaneydı bıde🥺
Minisin_annesi Benisahtesevme2 vicdansız 😡ben olsam hakkından gelirdim ve özel hastane. Ben devlettw doğum yaptım ona rağmen kendimi ezdirmedim aslaaa
Benisahtesevme2 Minisin_annesi kız o an ezmesı mı kalmış zaten canım çıkıyordu sonrası da zaten hemen ayağa kalktım bebegıme de kavuşunca unuttum ama çok kötüydü ıgne vurduğunu soyledı ama ben mı uyuşmadım anlamadım
Benisahtesevme2 Minisin_annesi yok onum kapalıydı ama vardı elınde hatta çok bağırınca bı tane daha ıgne ıstemıstı ama bence ben uyuşmadım ama neden onu haşa cozemedım
Deletedmom_45 Minisin_annesi yaa yerimm kiskaniyor annesi 😂😘😘 Allah yardimcin olsun canim isteyerek mi oldu 2. 😍♥️
Balkizlarim Minisin_annesi oyyy maşallah size Allah bağışlasın ve Allah analı babalı büyütsün evladinizi inşallah gözünüz aydın Rabbim yardım ediyor işte 🤗🌹🥰🥰
Deletedmom_45 Minisin_annesi hahah cok tatlisin ya 😂😂 ahh o lohusalik lanet bise insallah en kisa zamanda atlatirsin canim benim ♥️♥️💜💜
Deletedmom_109 Minisin_annesi aaa postlarınızı görmüştüm maşallah çok sevindim sağlıkla büyütün 💕. 38. Haftada doğuran biri olarak 41. Haftada hala hastaneye gitmedim yazmıştınız aşırı anksiyetemden ayy nolur hasteneye gidin yazamamıştım 😁
Minisin_annesi Deletedmom_109 hahahaha 😂sancılarım olduğu halde bile gitmek için son dakikayı bekledim bendeki rahatlık kimsede yok sanırım 😂çok teşekkür ederim bu arada 🌻☺