balyanaaakkk İyi akşamlar 3 ay 25 günlük bebeğim var son üç gündür ne gündüz ne gece uyumuyor yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum saat 8den beri uyutmaya çalışıyor yatağına bırakıyorum 5 dk sürmüyor nerede yanlış yapıyorum ben 😭😭
basaksahinx balyanaaakkk 4. Ay atağı 3.5 - 4.5 ay arası sürer uyku geriliği geçici meme reddi sık uyanma 17 18. Hafta top zamanı
Marselinannesi balyanaaakkk belki atak dönemindedir canım. Sen stres yapma annesi senin stresin geçer ona sen sakinleş. Duş aldır bebeğine besle ve biraz göğsünde yatır belki senin kokunu sıcaklığını istiyordur. Slinge sarabilirsin böylece işini de yaparsın o da uyur. 4. Aydan sonra uykular düzeliyor
starwomen balyanaaakkk bizimde aynı günlerde aynı sorunlar başlamıştı anladım ki 4. Ay atağı 🤦♀️ Bir kaç gün sonra sizde alışıyorsunuz
balyanaaakkk Marselinannesi inşallah düzelir 🙏🏻 Zaten kolik bir bebekti cok zordu gazı yeni yeni düzeliyordu ki bu defa uykuları böyle oldu asla geçmeyecek bu günler gibi geliyor 🥹
balyanaaakkk starwomen ne kadar sürmüştü alışılacak gibi değil 🤷♀️😅 bide ben işe gidiyorum yarım gün sersem gibi oluyorum 😅
starwomen balyanaaakkk hala daha devam ediyor atak haftasına göre de 35 gün sürüyormuş ama her gün ilk gün gibi 😂
Marselinannesi balyanaaakkk ahhh benim oğlumda kolikti bilirim. Her ağlama saatinde elime koyup dışarı çıkardım. Gece ağladığında pilates topunda zıplayıp dururdum
balyanaaakkk starwomen sizinde uyumuyor mu Peki bizim geceleri bile uykuya direnir oldu sabah 5te uyanıyoruz uyumuyor artık 7 buçuk gibi falan uyursa 30 dk ancak ondan sonra uyku yok
starwomen balyanaaakkk akşam uykusuna 8.30 da yatan bebek o saatte asla uyumuyor, uyuyamadıkça daha da hırçın oluyor mesela dün gece yarım saat- bir saat arayla düzenli uyandı sabah 6.30 da kalmıştı sonrasında 10 da sadece 50 dk uyudu uyandı ve hala uyanık
balyanaaakkk starwomen sizinde bizden farkınız yok 🤷♀️ Bizimki bugun 1 saat uyudu ama kucağımda asla beşiğinde uyumadı mecburen uyusun diye 1 saat kucağımda tuttu
balyanaaakkk basaksahinx atak haftası hesaplamadan baktım 15. Gündesiniz diyor 20 gün kalan süre diyor 🤷♀️
starwomen balyanaaakkk tecrübeli anneler 4. Ay atağı zor diyorlardı ama hiç bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Şimdi Allahtan ailemin yanındayım da dinlenebiliyorum, eve geçince nasıl olacak bilmiyorum 🤢 valla bu ay bana bitmez de hadi bakalım 😂
starwomen balyanaaakkk bugün tam 4 aylık oldu ama 2 haftadır bu şekildeyiz. Bir 3 haftamız daha var sanırım. Sizin bebeğiniz kaç aylık?