minikbabyy Storymoon ya öyle mi hangisi daha iyi peki çok kalabalık oluyorlar mı bebekle gideceğiz de
Storymoon minikbabyy iznik yakın biraz eşgel uzak kaldığı için fazla kalabalık olmuyor çevre düzenlemeside yapıldı eşgelde orası daha iyi olur deniz derin degil uzun bi süre bel hizasında kalıyor ve dibi yumuşacık kum dolu bebişle daha rahat olur
minikbabyy egecan2505 armutlu ve fıstıklıya geçen sene gitmiştik yollar çok virajlı ve çok uzak kalıyor yakın yer arıyoruz o yüzden Mudanya taraflarını sordum. Bebek yollarda mahvolur sıcakta
balyank_-089 minikbabyy yeni gördüm yazınızı Mudanyadayım hiç tavsiye etmem çok kalabalık ve temiz değil.
minikbabyy balyank_-089 evet bizde geçen hafta eşkel e gittik ama cıkss sudan çıkınca yapış yapış oluyor insan yosundan😬
balyank_-089 minikbabyy biz Mudanya da yeniyiz gezme fırsatım olmadı pek ilk Mudanya plajına gittik şok oldum beğenmedim😁
minikbabyy balyank_-089 bizde mudanyaya 20 dk lık mesafede oturuyoruz ama hiç denize girmek için gitmedik genelde eşim balık tutuyor öyle gidiyoruz😂
balyank_-089 minikbabyy girmeyin bencede 😄 altınkum diye bir yer var varmış orası biraz daha iyi diyorlar 🤷♀️
meg2022 Bursada yaşıyorum hiç biryerinde girmeyin bebeğinizi de sokmayın bence. Musilaj Marmara denizini mahvetti biçok kimyasal atık bıraktığı söyleniyor balığını bile yememek lazım maalesef