Quadera Selam kızlar🌸 bugün üç aylık oldu bebeğim. Her öğün 120 cc süt içen çocuk sabahtan beri toplamda 200 cc zor içti. Bir türlü içmiyor ne mamayı ne sütü. Ateşi yok keyfi de yerinde. Bu aylarda normal mi bu şekilde değişimler ?
Bircicekannesiii Quadera Al benden de o kadar 3aya 5günümüz kaldı acaba diyorum atak mı emmiyor memeye pozisyona geldi mi ağlıyor falan anlam veremiyorummm
Burcusimaaaayy Quadera 1 hafta sürmüştü o zaman. Doktor zorlama içtiği kadar dedi. Sonra düzeldi ama ben elime oyuncak aldım gözlerine doğru tuttum takip ettirdim anlamadan öyle içti takip ede ede. Deneyin belki işe yarar🤗
Quadera Bircicekannesiii meme reddi o. Ben onu iki hafta önce yaşadım hala emmiyor sağıp biberonla veriyorum şimdi de onu içmiyor
Bircicekannesiii Quadera Valla bende farkındayım canım uykuda emziriyorum bende bunu bir ay önce yaşamıştık tekrar düzeldi tekrar geri geldi falan bakalım uykuda hallediyorum şimdilik
Zlm Quadera tamam o zaman gece uyuyunca uykusunda verirsin yada gündüz uykusu yaoicaksa o uykuda verirsin
Burcusimaaaayy Quadera ben aç diye hüngür hüngür ağlamıştım. Doktor hayır değil çocuklar bazen bazı aylar da böyle yapar içtiği kadar dedi. Günde bir kere 30 CC içmişti.
Busra2089 Quadera Benim bebeğimde 2 ay 27 günlük 2 3 gündür bende inanılmaz zor emziriyorum memeye gelince ağlıyor deli gibi.. çok zorlayıp dahada soğutmak istemiyorum kendi istediği zaman veriyorum ama üzülüyorum da umarım geçici bir şeydir.
Zeynepga Quadera aynıyız hatta şimdi paylaşım yaptım bu konuyla alakalı 😰 3 ay 23 günlük 15 gündür çok az besleniyo aynı tıpa tıp
Nrmeltem Quadera 3 ay 11 günlük aynı durum bizde de var. Uykulu zamanlarında içirmeye çalışıyorum onun dışında içmemek için elinden geleni yapıyo umarım atlatırız