Pembenisan Kızlar benim bir tane şu örmeli olan ipli çeyrekli bilekliklerden var onu kuyumcuya versem bana ince altın zincirli çeyrekli bileklik yapar mı ? Birde acaba ince zincirli olanı ne kadar biliyor musunuz?
Aloneeee Pembenisan cnm tam bilmiyorum ama ben kızımın bebeklik künyesini verip oğluma alayım dedim ama arada 2 bin TL fark istediler 🙊 yani bana göre ikisi de künye aslında yani künye verip künye alcam ama işte 😂
Leylaa_ Pembenisan Benim gerçek beyaz incim var bende ona tam altın yaptırdım . Altın hariç kilit yeri vs 800 tutmuştu 3 .3,5 gözden çıkarmanız lazım . Ceyrek kalacak mi yoksa onu bozduracak misiniz
ikiPrensesAnnesi20 Pembenisan eşim bana yaptırdı öyle çeyrek bizden 14giram olarak zincir yaptirdi 2bucuk tutmuştu Şubat ayında yaptirdi
pogacayanakk Pembenisan ben iki yıl önce aldığımda 7 gram orta kalınlıkta yaptırmıştım (çeyrek dahil) ama günlük olarak kullanışlı olmuyor çabuk kırılıyor zincir kısmı. Uzun süre kullanmak için alıyorsanız bu tarz bir şey daha dayanıklı olur