Noname21 benim de 2 kaybım var ikisinin de kalp atışları durdu karnım da birincisinde emseye gidiyordum ilk kızımı da orda doğurdum neyse ben doktora bişeylerin ters gittiğini söyledim bebek yaşamıyor gibi sanki dedim muayeneye gittiğim de içime doğmuş gibiydi bana kızdı daha şimdiden böyle düşünüyorsan dedi sonra ultrasonla bakarken birden yüzü asıldı ben anladım o sırada kalp atışını falan da dinletmedi bebek 1 hafta geri kalmış gidin 1 hafta sonra tekrar gelin dedi tabi ben anladım başka bi durum olduğunu hemen eşime başka bi doktora gidelim dedim başka bi hastaneye gittim ki içime doğan olmuş bebek ölmüş hem de 1 hafta olmuş hemen aldırın dedi doktor beklemeyin neyse eşim aradı emseyi doktorumuza bağlattılar bizi eşim bebek ölmüş falan diyor doktor demesin mi aaa ölmüş mü buradayken kalp atışları zayıftı oysa ki öleli 1 hafta olmuş öyle bi durum olsa bile beni uyarması eve göndermemesi gerekiyor neyse eşim çok sinirlendi doktoru şikayet edecekti neyse boşver Allah’ından bulsun dedik o zamandan sonra zaten bende hiç gitmedim ama bu doktor da herkes tarafından sevilen bi doktor ama ne yazık ki insanın başına kötü tecrübe gelmeden bilemez doktorun iyi olup olmadığını sorunsuz gebelikler de her doktor insana iyi gibi geliyor