ilkgozagrimmmm Kızlar merhaba 6. hastalık döküntü olunca bitmiş mi oluyor ? Dikkat etmem gereken birşey var mı? yardımcı olur musunuz 🙏
lceLady ilkgozagrimmmm ogfff. Cok post görüyorum bunla ilgili. Sanırım bayagı cogaldı. Ya başımıza gelmeyen kalmadı. Bu hastalıgada yakalanmak hiç istemiyorum 😒 Çok gecmiş olsun
Seher05 ilkgozagrimmmm döküntünün ardından yüzünde kollarında karnında kırmızı benekler cıkacak 2 gün falan sürüyor kaşınıyor hergün duş aldır cok gecmiş olsun
biradamavisi ilkgozagrimmmm evet döküntü olunca ateş ortadan kalkıyor ama bizim oğlan gece gündüz ağladı. Beyaz tenli olduğu İçin çok kaşıntı yaptı oğluma. Alerji ilacı kullandık 2 gün. Kaşıntıları bitince rahatladık. İnşallah kaşıntı olmaz çoğunda olmuyor bize denk geldi.
Bes22 ilkgozagrimmmm ya ne tür belirti ile başlıyor benim oğlum 8 aylık aşırı boynunu kasıyor ve kizarip izler oluşuyor
ilkgozagrimmmm lceLady Biz boğaz enfeksiyonu diyr antibiyotik başladık.Bugün döküntü yapti. 1 doktor 6.hastalik dedi diğeri ilaç yan etkisi yada 6.hastalik olabilir dedi.Rabbim korusun tüm bebekleri.Keske hiç hasta olmasalar
Buketdua ilkgozagrimmmm benimde kızım 4 gündür 39-40 dereceyle yanıyor ilaçlar fayda etmiyor. Duş aldırıp yada ıslak bez koymaktan başka çarem yok. Allahım çabuk geçsin artık 😞
ilkgozagrimmmm Buketdua Çok geçmiş olsun bizde öyleydik ve çok inatçı bir ateşti fitil bile zor düşünüyordu o bile tam değil yani döküntü oldu 6.hastalikmis size ne dediler
Buketdua ilkgozagrimmmm 2 çocuk doktoru boğaz enfeksiyonu dedi inatçı ateştir dedi ama bende 6. Hastalıktan şüpheleniyorum çünkü hala ateşli 5. Gün bugün
ilkgozagrimmmm Buketdua Biz boğaz enfeksiyonu olduğumuz zaman yutkunamiyordu.Birde sizinde ates uzun sürmüş tekrar gittiniz mi acaba
Neslihanmasal Bes22 ateş ile başlıyor sonra birden bire kızarıyor yüzü ve vücudu bize ilaç yan etki yapmış dedi ama
Zynp0 Bes22 merhaba benim kızımda 6 buçuk aylık 1 haftadır 6. Hastalıkla uğraştık bizimkide boynunu kasıyo ne kadar sürdü acaba sizin geçtiği
biradamavisi Neslihanmasal geçmiş olsun. Bayağı işe yarıyor bayağı da uyutuyor hastalık dönemindeki uykusuzluğu ilaçla kapatır🥲