VeraAnnesi Gaz sorunundan dolayı sürekli sancısı var kızımın. Sadece beyaz gürültü ile uyuyor ve maalesef kapatınca hemen uyanıp ağlıyor. Bir yazıda otizm yapabilir diye okudum ve korkmaya başladım. Ne yapmam lazım sizce 🤦🏻♀️
Znurr VeraAnnesi otizm doğuştan gelen bir rahatsızlık, sonradan oluşmaz ve kaç tane doktora gittim beyaz gürültü kullanabilirsiniz, rahatlatır bebekleri demişlerdi
Betul-08 VeraAnnesi herşeyde otizm yapıyor anlamadım bu arada benim bebeğimde gazlı bebeğiniz uyurken inliyor mu ıh ıh diye
Papatya-ya VeraAnnesi ya çok ses olduğu içinmiş ama ben inanmadım internette gördüğün herşeye inanma boşver benim yigenimde beyaz gürültü ile uyudu bende bebegime arada açıyorum son ses açma sende hafif ac duysun yeter amaaan herşeyde takacak olsak varya ohoooo kötü anne dünyanın en kötü annesi biziz gibi olur
Prensesannesi38 VeraAnnesi bir dönem bizde öyle uyuduk vallahi anca öyle dalıyordu sonradan kestik bir zararınıda görmedim
VeraAnnesi Znurr Öyle mi gerçekten internette herşeyi otizme bağlıyorlar bilmeyince de korkuyor insan
Papatya-ya Betul-08 bebeklerde oluyor sanırım brnm kızımda gazliydi arada yapardı bbir yeri agriyor sanardim sanırım gazdan damla kullanmaya baslamİstim gaz masajı yapardım
VeraAnnesi Betul-08 Evet 5 10 dakikada bir sanci geliyor zaten. Uyanıyor şiddetlenince. Müzik açıksa tekrar dalıyor ama şans eseri o an kapansa şarj bitse falan uyku haram oluyor