Ozlm007 Mevaseray_prensesinannesiiii AdımPara yazın AppStore yada Google play den indirin telefonunuzdaki sağlık uygulamasıyla eşleştirin ordan adımlarınızı kendi sayıyor sizde ordan takip edersiniz
Claptonee eadrn1806 o şekilde olur da ama bazıları var mesela parayaa dönüyor flaan anlatıyorlar ballandıra ballandıra hikaye yani. Herkes onları indircegine böyle kendi sitesinden alışveriş yapmalıları indirse mis 🤌🏽
eadrn1806 Claptonee öyle başka uygulamalar olabilir bilmiyorum ama adım parada sadece kendi marketinden alışveriş yapabiliyorsun
Ysmn11-11 1balkizannesi bu uygulansın marketinden ürün alan var mı ınstagramda yorumları okudumda para biriktirdikce ürünleri zam geliyor bu yüzden alamadıklarını ifade edoyorlardi
1balkizannesi Ysmn11-11 bilmiyorum ki önceden 10 kuruş 10 kuruş veriyordu şimdi 1 lira olarak veriyor
Ronesans 1balkizannesi Martta sürem doluyor ama ben daha 2bin adım para kazanabildim 😔 onla da birsey alamıyorum doğru düzgün 😔 davet kodum QAUHGDIVNQ bu kodla üye olursanız sevinirim 😊