1balkizannesi Hayalperest_07 evet uygulama içerisinde kullanılıyor oradan alışveriş yapabiliyorsun sadece
RainOverMe eadrn1806 hangı termos nasıl bu kadar bırıktırebıldınız🤗 esımde var ama ne alemde bılmıyrm
eadrn1806 RainOverMe şubat ayından beri aktif kullanıyorum askılı telefon kılıfım var telefonum hep üstümde. Bazen boş zamanlarımda sallayarak adım arttırıyorum 😄 vaeske marka yolladılar
Turunckafam 1balkizannesi evdeyken telim hep tattım şortun cebinde olur çünkü benim bebe tel kırma canavarı 🤪 indirsem evde deli dana gibi koştururken olur mu bu bacimsu🙈
Ysmn11-11 1balkizannesi Ilk defa duyuyorum uygulamayı bilgi verir misiniz acaba alışveriş yapan var mı?
1balkizannesi Ysmn11-11 3000 adım attığınız zaman 3000 adımlık ödülü almak için 3 tane reklam izliyorsunuz ₺1 veriyor bu şekilde 5.000-10.000 adım attığınız zaman reklamları izleyerek falan para alabiliyorsunuz biriktirdiğiniz zaman alışveriş yapabiliyorsunuz uygulama içerisinde adımları dönüştürmeden önce enerjiyi yükseltirseniz daha çok para alırsınız
RainOverMe eadrn1806 gule gule kullanın 🤗bızımkı de epeydır yukledı ama cok az oldu birikimi artık cevırmeyı mı unutuyor bılemedım🤷♀️
1balkizannesi HBNE evet çok adım atmak gerekiyor 10000 adımda 11 lira veriyor reklamları falan hep izliyorum evde wifi olduğu için sorun yok.
1balkizannesi BeyzaN77 evet adım para uygulamasını indiriyorsunuz hesap oluşturuyorsunuz adım attıkça sayıyor O enerjinizi yükseltip adımlarınızı dönüştürüp paraya çeviriyorsunuz Bonus adımları da çevirirseniz ek para alırsınız müdavim var her gün dönüştürdüğünüz zaman 1 lira veriyor 7 gün 10 TL veriyor. 20.000 adımda 11 lira veriyor.
BeyzaN77 1balkizannesi indirdim profl flan tamamladım 8 para oldu .. bonus adım dediklerin şuan kilitli
Claptonee İnanmayın bunlara 🥲kandiriyorlar sizi vermiyorlar o biriktirdiğiniz paraları, o kadar kolay olsaydı kimse çalışmaz varını yoğunu o programlara harcardı yok öyle bişey onlar kazanıyor siz değil 🥲
eadrn1806 Claptonee zaten uygulamadaki dükkandan alışveriş yapıyorsunuz nakit vermiyorlar ki ben termos aldım biriktirdiğim paralarla
Claptonee eadrn1806 o şekilde olur da ama bazıları var mesela parayaa dönüyor flaan anlatıyorlar ballandıra ballandıra hikaye yani. Herkes onları indircegine böyle kendi sitesinden alışveriş yapmalıları indirse mis 🤌🏽
Ozlm007 Mevaseray_prensesinannesiiii AdımPara yazın AppStore yada Google play den indirin telefonunuzdaki sağlık uygulamasıyla eşleştirin ordan adımlarınızı kendi sayıyor sizde ordan takip edersiniz