src414141 Mutfagimin rengini değiştirmek istiyorum boyayan anneler hangi boyayı kullandiniz memnun kaldınız mı acaba
Alerjikkoala src414141 ayakkabı dolabını boyadım memnunum ama mutfakta nasıl olur bilemedim. Cadence ile boyamıştım
kara src414141 Biz eşimle birlikte boyamıştık, Cadence marka kullandık. 2-3 yıl olmuştur sıkıntısız kullanıyoruz, mutlaka vernik de alın tabi
Pol34 src414141 ben de yatak odasındaki gömme yüklüğü boyamayı çok istiyorum fakat olumlu kadar olumsuz yorumlar da var kararsız kalıyorum.
Mavilii Minnosanne06 o kagitlardan bende aldım da henüz kullanmadim ama yorumlari guzeldi umarım dedikleri gibi güzel durur kapaklarda
Alerjikkoala Mavilii ben de aldım ama göründüğü gibi değil hem o kadar da kolay uygulanmıyor ve hüsranla iade ettim :D
Mavilii Alerjikkoala ay gerçekten mi yaaa tuhhh simdi üzüldüm bende 😂 nasıl hevesle sipariş vermiştik ve geldi kaç gündür öylece duruyo 😂 yapismiyor mu niye olmadi acaba ya 😔
Mavilii Alerjikkoala igneyle patlatsaydiniz o kabarcıklari:) birde yapistiriken kredi kartı gibi biseyle üzerinden geçince daha güzel ve kolay oluyo diyorlar ama ne derece doğru bilemiyorum:)
src414141 Pol34 vernik kullanırsak bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum ben karar verdim başlayacağım mutfak tezgahnida boyamayı düşünüyorum öncesi sonrası yapicam inşallah mutfağı batırıp eşim haklı çıkarmam bana dua edin 😅
Alerjikkoala Mavilii onu düzeltmek için o tarz bi alet var onunla yaptık ama olmuyor beceremedik :) iğneyle patlatılacak gibi olmuyor maalesef :)
2maviboncuk src414141 Boya değilde bende bu yapıştırma olanı merak ediyorum boyamı yapıştırma olan mi acaba şurda bi bekliyeyim 😁