edanrr sporcuyum zaten o yüzden yapılıyor basketbol oynuyorum tabi çocuktan ara verdim tam anlamıyla geri başlayamadım ama yine gidiyorum geçen hafta full gittim oynadım mesela.. fitness a da başlamayı düşünüyorum eşim iştem gelince gitmeyi, destek önemli👍
tmrskbr Renesmee valla o fit vücut anneler ancak berfu yenenler gibi fahriye evcen gibi zengin tipler oluyor çünkü para var huzur var 😁
nilimsi Birdunyabircennetannesi ben de öyleyim emzirdigim için galiba bak şu saat ben börek tıkıyorum agzıma 50 kiloyum 🤦🏼♀️
NevannAnnesi nilimsi Bende kilo almak istiyorum Çok yesemde alamıyorum ki bu ara iyice iştahsızım yemek yerken migdem bulanıyor zorla yiyorum 😢
Pelin05 Renesmee evin iş yükünü ya da çocuk bakım yükünü bu kadar tek başına üstüne almasan canım. Eşinden destek al ben ya geceleri yapıyorum ya da o gün ev işini sallıyorum çocuk uyuyunca bir yarım saat yetiyor yani
Eski9 Renesmee haftada iki gün belediyenin spor salonuna gidiyorum evimizin dibi ama evde bende yapamıyorum 😔 ki 20 kg fazlam var ama yakında okul açılacak büyüğü bire başlayacak erken kalkıp erken yaticam spora da vakit kalır diye düşünüyorum bakalım umarım en azından 2 gün evde yapabilsem çok iyi olacak diyetisyene de başlıyorum yakında inşallah otur otur da olmuyor malesef 😑
meryembrl Renesmee benim eşim bakmasına ragmen ben gidemedim. Akşam eşim götürüp bırakıyor çocugu alıp avmye gidiyodu vs. Hazırlan, çocugu hazırla spora git gel ortalıgı topla geri derken amaan gitmem daha iyi dedim evde zumba yapıyorum ara ara yaz oldugu için bıraktım. Bence çocukla yapılabilir ama önceliklerinize baglı. Ben salona gitmeyi öncelik olarak göremedim daha beter strese soktu beni evde daha iyiyim
Rainnnn Renesmee şöyle yapıyorum ben oğlum 9,5 aylık sabah kahvaltıda sonra salona geçip tv den spor açıyorum onuda bebek arabasına koyup eline oyuncak veriyorum yere attıkça geri veriyorum zaten beni izliyor gülüyor ara sıra hareketlerde alkış falan yapınca dikkatini çekiyor
AyazisMom Renesmee bende öyle bahaneler uyduran biriydim fakat tek kelimeyle gerçek şu ki isteyince oluyor zamanda yaratılıyor 1 haftadır egzersiz ve diyet yaparak 3 kilo verdim oğlum uyuyunca hemen egzersize başlıyorum 15 dk 20 dk falan sürüyor karın şıkılaştırmak için genelde yapıyorum bu egzersizleri sonra hemen ardından işlerimi yapmaya koyuluyorum yetişiyorum yani bir sekilde günde 3 defa yapıyorum bunu eşim iştem gelince oluyo 1 i zaten o ilgileniyo oğlumla veya uyutmuş oluyorum yatmadan hemen önce yapıyorum yani isteyince mümkün
Mminigimm Benimki sabah uykusunu hareketli müzikte dans ederek uyuyor bende o arada squattı koşuydu kucağımdayken doğal ağırlıkla kardiyo yapıyorum ter atıyorum bi taşla kuş cenneti yani 😆
Eminos Renesmee evde leslie yapiyorum 2 oglum var biri 1 biri 3,5 yasinda oglen uyuduklarinda yapiyorum yarim saat 40 dakika kadar
-annesininprensi- Renesmee Ben de 1bucuk yasına geldi babasıyla dışarı cıkyolar esim gelince salona gidiyorum o kadar uykusuz yorgun olyorum ama mecbur gidiyorum . terapi gibi geldi valla . bu arada başlayınca devamı gelyo iş cıkısı gelen cok . ben haftada 2 3 gidiyorum işe giden hergun gelyp çocuğu olan bile gelen var her gün bakanı olyo. Benim eşimin işi agır hergün diyemiyorum git gel spor yap 3 saat süryo aksam gec olyo sonra
Gulcinkuzey Merhaba hanımlar ben sağlıklı beslenme,akşam 7den sonra sabaha kadar hiçbirşey yememekle ve sporla(youtubeda leslie 3mil) 2 ayda 10 kilo verdim.illaki spor salonuna gitmeye hiç gerek yok yeterki istek ve azım olsun.
ruzgrnanns_35 Renesmee sabahları oglum çok erken uyanıyor babasıda kahvaltımı yaptıktan sonra ne iş olursa olsun 40 dk yapmaya çalışıyorum oglumuda agırlık olarak kullanıyorum mızmız oldugu bir saate degilde keyfinin yerinde olduğu zaman izin veriyor biraz salona falan gitme fırsatım yok maalesef evde yapıyorum bir kaçtane gündür
nazan1-2-3 Renesmee belki sana motive olur ben de pazartesi başlıyorum bebeğim beş aylık anneme bırakacağım 2 saat her gün gideceğim benim de senin gibi 5 kg fazlan var kilom olmasa bile gitmek istedim çünkü evde çok bunaldım her gün o ev topuzuyla pijamalarla dolaşmak insanı yoruyor kendimi öyle görünce kötü hissediyorum bence yapabilirsin sen de her gün olmasa bile haftanın üç günü gidebilirsin
WHITECLOUD Renesmee oğlum 6 buçuk aylık ebru şanlı ile pilates yapıyorum 40-45 dk… doğumdan beri 17 kilo verdim… bebişle zor oluyor ama onu da katıyorum aletleri ona veriyorum oynuyor ben yaparken mekik çekerken cee oynuyoruz vb uyuduğu zamana denk getirmeye çalışıyorum 57.5 kgye düştüm özellikle son 1 ay haftada en az 3 gün yapıyorum… bir de bebeğimin süt ve yumurta alerjisi var diye zaten abur cubur tatlı yiyemiyorum onun da etkisi var tabi… bir de bol su içmeye çalışıyorum emzirme de eklenince kilo veriyorum eşim olduğunda bebeği ona bırakıp yapıyorum… ya da hiç fırsatım olmazsa akşam bebiş uyuduktan sonra…. pilates heö stresini alıyor hem de sırt ağrısı vb bırakmıyor sezeryan sonrası sırt ağrılqrım pilates sayesinde geçti stres de atıyorum deşarj oluyorum YouTube da var tavsiye ederim
Yacenn Renesmee vallahi o kadar spor yapmayı istiyorum ki inan ki bacaklarım kalınlaşmış göbek boyuyorum ya içinde ya kendine tiksinmiş durumdayım spor yapayım diyorum çocuk uyumuş zaten ev işi bekliyor evde tek başınayım yanımızda kimsemiz yok hani çocuğa 2 dakika baksın ne bileyim evin içinde o halde halletsen uyuduğunda spor yapsan eyvallah ama öyle bir imkan yok işte hazırlık içerisindeyim yok yapayım gece uyuduğu zaman yapabiliyorum biraz çekiyorum bacak hareketleri yapıyorum onun dışında diyete başladım ama ne kadar iyi gelecek bilmiyorum sabahları sirkeli su içiyorum sirkeli su metabolizmayı hızlandırıyormuş aç karnına akşam da aynı şekilde içiyorum sabah bir bardak yeşil çay içiyorum akşamları bir fincan yine kiraz sapi çay içiyorum gün içinde 2 litre su içiyorum yediklerimde yulaf yiyorum kahvaltıda akşam da çorba ile kapatıyorum 4 gündür böyleyim bakalım