Alpay İyi akşamlar erken gebelik testi yaptım diğer çizgi çok az gölgeli gibi çıktı var mı yok mu anlamadım çizgi belli belirsiz ama regl dönemine 5 gün var daha yarn kan testi vercem ama resim atsam sizce var mı böyle olan var fotoyu yükleyemiyorum ama
Alpay ay profil fotosu oldu galiba yanlışlıkla tam belli olmuyordu biri aç öyle Çek dedi o yüzden açıp çektm
guldennnn Alpay Google a gir resim yükle yaz ilk çıkan siteye gir yükle resmi kopyala ve buraya yapıştır🥰
Alpay  bide fotoyu atab guldennnn demiyorm orda yüklendi buraya alamadım😊
Alpay Rojdaa yaa gerçekten mi çok istiyoruz ama ben önce yok diye gördüm bi 10 dkka sonra gölge gibi belli oldu sizce kesin varmıdır yanılıyorum mudiye 5 gün var daha çünkü ondan mı böyledir
Alpay Nihalalp inş öyledir ama 10 dkka sonra olması yanlış olduğu anlamına mı gelr testte ilk 5 dkka sonra bakmayın geçersiz diyor ya ama daha önce yaptığımda yarm saat bile geçse merak ediyodm hep diyenler oluyodu geçse bile ikinci çizgi hiç bir şekilde belli değildi
Nihalalp Alpay canım valla ben çok test yaptım bir saat hatt bir iki gün geçince bile çıkmıyordu oikonci cizgi
Alpay Nihalalp https://resimyukle.io/r/sumukIjHQW resmî şimdi yükledim oldu mu bilmiyorm arkadaşın tarif ettiği gibi bende öyle bundan önceki yaptgm kaç saat geçerse geçsin hiç görünmüyordu Buda varla yk arası ya ben mi öyle görüyorum boşa umutlanmay. Diye sormak istedim
Alpay Fdme evet erken gebelik testi sizin kaç gün var benm 5 gün var böyle çıktı sizinde istiyorsanız inş vardır haber verirsiniz 🥰
Alpay kubra2608 yaa çok sevindim inş yarn kan sonucu vercem diğer gün çıkcak çok sabırsız oluyo insan emin olamadm çok az olunca çizgi belli belirsiz
kubra2608 Alpay bende sabırslzıktan özelde gidip kan vermiştim 2-3 saate çıkmıştı sonucu 😅asla dayanamam
Alpay kubra2608 bende gittim özele dediler ki 3 saat sonra siz gelip sonuç alcaksınız bende o saatte nasıl gidiyim eşime de demedim sürpriz olsun diye e devletten çıkmaz mı dedm yoğunuz bir hafta 10 günü bulur oraya yüklenmesi dedi garip bir sistemdi geri döndüm eve mecbur sağlık ocağını beklicem 🥰