Brnbckc 6kg bebek için nasıl ölçü veriyorsunuz? Üzerinde damlalık kısmında 0.5 yazıyor. Yardımcı olursanız memnun olurum🙂
Brnbckc nazlimom_ damla aparatında 0.5ml yazıyor. Oraya kadar mı vermek gerekiyor? Kimisi 1ml verilmesi gerektiğini yazmış 1 yaşına kadar. O yüzden sormak istedm
Brnbckc mrvklncc Sizde ocean mı kullanıyorsunuz? Damla apratında 0.5ml yazıyor. Oraya kadar mı vermek gerekiyor?
Brnbckc Pelininannesii 1ml verilmesi gerekiyor yazıyo internette, bende 0.5e kadar veriyordum yanlış mı diye şüphelendim
Brnbckc Sizde ocean mı kullanıyorsunuz? Damla apratında 0.5ml yazıyor. Oraya kadar mı vermek gerekiyor?
Alparslan_bebis Brnbckc biz ona 4 aylıkken başladık doktor 8 damla dedi 5 aylıkken kontrolde yine 8 damla dedi 4 aylıkken 6550 5 aylıkken 6855 di kilosu özel hastaneye gidiyoruz
Brnbckc Alparslan_bebis damlalık kısmında 0.5ml yazıyor. 6kg bebek için ml hesabı nasıl oluyor onu öğrenmek istiyorum
Subebek21 BiZim doktorumuz 1 ml verilmesi gerektiğini söyledi 1 yaşına kadar öyle kullandık yani 0.5 2 defa koyup çay kaşığına sıkıp tek seferde veriyordum kızıma
Brnbckc hum55x damlalık kısmında 0.5ml yazıyor. 6kg bebek için kaç ml verilmeli onu öğrenmek istiyorum